Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lànyok volt màr olyan exetek,a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok volt màr olyan exetek,aki teljesen elàsta az önbecsūléseteket és sok idő volt újra felépìteni magatokat?

Figyelt kérdés

Sejtettem,hogy egy màsik làny is van a dologban, de próbàltam egy ideig bemesélni magamnak,hogy csak beképzelem, de aztàn kiderült,hogy mégis ez az igazsàg.

Azóta egy nullànak érzem magam pedig egyàltalàn nem nézek ki rosszul, és ahhoz a csajhoz hasonlìtgatom magam.

2022. nov. 17. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a legutóbbi exem. Hasonló dolgok voltak, amiket előttem írtak a többiek, nem akarom ismételni de ugyanaz a vége: egy nullának éreztem és láttam magam. Nemcsak a fájdalommal és a szomorúsággal kellett utána foglalkoznom hanem később a döbbenettel, hogy miért hagytam?

Aztán szép lassan kezdtem "gyógyulni", ebben a családom sokat segített. Lassan két éve már ennek, most már mondhatom, hogy jól vagyok, dolgoztam az önbizalmamon, de szerintem valami mélyen megtört bennem vagy túlságosan megkeményedtem. Nyitott vagyok már egy kapcsolatra de csak ha hozzáad az életemhez, a boldogságomhoz, nem pedig elvesz. Addig pedig jól megvagyok így is, köszönöm szépen.

2022. nov. 19. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:

#11-es - én is pont így vagyok ezzel. Másfél éve vagyok egyedül, próbálok ismerkedni, de óvatos lettem. Társkeresőkön is nagyon sok az érzelmi bántalmazó, aki direkt kötekedni, megalázni van ott. Meg persze a sok szédelgő, aki semmit sem akar, csak az időt rabolja. Én már lemondtam a kapcsolatról, a gyerekről is le kellett, mert már az sem jön össze. Hát ez van, ezt dobta a gép.

3-as voltam.

2022. nov. 21. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
12: Társkeresőknek esélyt sem adok, így ahogy mondod, túl óvatos lettem. :)
2022. nov. 21. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
#13-as - nekem nem nagyon van máshol esélyem ismerkedni. Utcán, boltban nem szólítanak le (sosem tették), szórakozni nem járok, újabban home office-ban dolgozom. Ez maradt.
2022. nov. 21. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:
14 Igen így megértelek. Különben nem egy sikersztorit hallottam/olvastam már, akik neten találták meg egymást. Szívből drukkolok neked, és az előző csajoknak is, akik válaszoltak fentebb.
2022. nov. 21. 13:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!