Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok volt màr olyan exetek,aki teljesen elàsta az önbecsūléseteket és sok idő volt újra felépìteni magatokat?
Sejtettem,hogy egy màsik làny is van a dologban, de próbàltam egy ideig bemesélni magamnak,hogy csak beképzelem, de aztàn kiderült,hogy mégis ez az igazsàg.
Azóta egy nullànak érzem magam pedig egyàltalàn nem nézek ki rosszul, és ahhoz a csajhoz hasonlìtgatom magam.
Igen volt ilyen velem, nem mindig csaj miatt, de mondok akkor olyat, amikor más lány is volt a képben.
Az exe megcsalta őt, szeretőt tartott, majd amikor lebukott, ment is hozzá. Ennek ellenére ők nemhogy megszakították a kapcsolatot, de még össze is jártak szexelni, akkor is, amikor már velem volt együtt, ráadásul még szerelmes is volt belé.
Úgy éreztem, hogy rám van írva, hogy egy darab szar vagyok, hogy engem csak megcsalni lehet, hogy minden ami vagyok mehet a kukába mert ez senkinek nem kell. A másik lány tökéletes, hiába csalta meg, ő kell neki, meg ugye neki új párja volt és ő is tudott a megcsalásról, de ő ennek ellenére vele maradt, sőt, elvette feleségül. Sokkal többre tartanak egy megcsalót, mint engem.
Nagyjából másfél év volt, mire rájöttem, hogy ezek gyökerek és egy normális embernek olyan nő kell, aki nem csalja meg, aki szereti. Szépen lassan helyre jöttem, azóta van párom aki napi szinten elmondja, hogy mennyire csodálatos vagyok :) Ez is sokat segít nekem.
Sajnálom 6-os, ez elég durva :(
Remélem minél hamarabb túl leszel rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!