Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szakítsak?
A barátom külföldre ment 2 hónapja, karácsonykor költözik is haza. Jól kijöttünk előtte és az elválás is megviselt, viszont a kezdeti nehézségek után rájöttem, hogy jobban érzem magam nélküle, már nem visel meg a hiánya és a távolság arra is rádöbbentett, hogy mennyire különbözünk, valamint a különböző munkabeosztásunk miatt csak napi pár mondatot beszélünk. Nagyon szeretem őt, mint embert és rettenetes bűntudatom van, hogy fájdalmat kell okoznom neki, mert tényleg nagyon kedves és szerethető. Ő minden nap biztosít arról, hogy mennyire szeret engem és minden percben rám gondol, de sajnos én ezen a szinten már nem látom magam mellett a jövőben.
Fogalmam sincs, hogy szakítsak most telefonon vagy várjak amég hazajön. Egyik opciót sem érzem túl korrektnek, de megjátszani sem akarom magam. Hogyan tehetném könnyebbé mindkettőnk számára?
22 évesek vagyunk mindketten.
Szóval ma elmondtam neki mindent. Kérte, hogy ha egy kis esélyt is látok arra, hogy helyre tudjuk hozni, akkor ő bármit megtesz, akár ma elindul haza. Nemet mondtam.
Nemrég pedig írt és arra kért, hogy várjam meg, amég hazaér, addig ne szakítsak vele. És ha a személyes talalkozás alkalmával is ugyanígy érzek, akkor elfogadja, hogy vége. Viszont ha nem is maradunk most együtt, akkor is szeretne minden nap beszélni velem és személyesen is megbeszélni, hogy hol siklott el.
Megszakad a szívem, nem tudom melyik lehetőséggel okoznék neki kevesebb fájdalmat...
A kérdéseire válaszoltam, nem erre gondoltam igazából. Hanem hogy tartsuk-e a továbbiakban a kapcsolatot vagy azzal teszek jót neki, ha kizárom az életemből...
Úgy gondolom, hogy azért szeretne velem beszélni és találkozni majd, mert ezzel valamilyen reményt éltet magában, hogy helyre tudjuk még hozni, de én már biztos vagyok benne, hogy ez nem lehetséges.
", és személyesen is megbeszélni, hogy hol siklott el."
Erre reagáltam.
Igazából az alapján, amiker elmondtál egy rendkívül kedves és odaadó srácról van szó, persze nem ismerem a kapcsolatot.
Ha tényleg EGYÁLTALÁN nem érzed, hogy akarnád ezt, akkor mond meg neki egyértelműen, hogy nem és ne beszélj vele többet.
Ha egy kis lehetőséget is érzel arra, hogy ez még akár működhet is, akkor beszélj vele és találkozz vele, ha hazajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!