Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
Együtt élünk lassan 3 éve.
Meg emészt ez a kapcsolat, mióta láttam, hogy idegenekkel beszél szexuális dolgokról és azt mondta, hogy csak beszélt de nem akarta megtenni és hogy egyszeri alkalom volt.
Én mindent megteszek érte a boldogsagaert de már inkább meghalnek mint hogy ebben az életben éljek.
Egyszerűen nem tudom elhagyni. Nincs hova mennem szóval egyedül alberletet kivenni vagy szobát tudnek. Rettegek az egyedullettol. Mióta együtt vagyunk több panikrohamom volt. Félek ha egyedül leszek nem lesz aki ott lesz és nem tudom ez hova vezetne... Nincsenek közeli barátaim.
A családom távol él tőlem de a munkám ide köt.
Segítsetek hogyan tudnek kilepni? Hogy erosodjek meg?
Tudom, ha nagyon rossz és elviselem akkor vessek magamra, de nem könnyű mert nagyon szeretem. És emiatt kérek tanácsot.
menjél társbérletbe, így nem leszel teljesen egyedül
a pánikrohamok miatt orvoshoz kéne fordulnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!