Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak azzal akivel 3 hete vagyunk együtt de már többször is kért kölcsön? Mindig visszaadta pár nap múlva. Pár ezer forintokról van szó.
Te vagy a nő, igaz?
ELéggé intő jel, hogy nincs pár ezer forintja. Napról napra él. Nem tudom hány éves, mi a célod vele, de komolyra nem kezdenék vele.
Egyszer majd csak nem fogja visszaadni, arra hivatkozva, hogy egy pár vagytok.
Én nem folytatnám vele, de te tudod.
Mi lesz így a jövőben? Állandóan otthon ültök vagy pénzeled a pasid?
Nekem is volt ilyen ellenszenves "barátom". (Szerencsére sosem éltünk együtt...) most megy el külföldre hamarosan évekre.
Én csak aprópénzt voltam hajlandó adni (annak címén, hogy végzett ügyvéd és hivatalból segít nekem,) de amikor meg felajánlottam "elfogadható" szintű pénzadományt, akkor már sopánkodott, hogy a lelkiismerete...
Rettenetesen nehéz volt kiigazodni rajta. Nem tudtam normális hivatali kapcsolatot létesíteni vele...
Mindenképpen HAGYD EL!!! Legyen önbecsülésed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!