Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szakítsak?

Figyelt kérdés

A barátom külföldre ment 2 hónapja, karácsonykor költözik is haza. Jól kijöttünk előtte és az elválás is megviselt, viszont a kezdeti nehézségek után rájöttem, hogy jobban érzem magam nélküle, már nem visel meg a hiánya és a távolság arra is rádöbbentett, hogy mennyire különbözünk, valamint a különböző munkabeosztásunk miatt csak napi pár mondatot beszélünk. Nagyon szeretem őt, mint embert és rettenetes bűntudatom van, hogy fájdalmat kell okoznom neki, mert tényleg nagyon kedves és szerethető. Ő minden nap biztosít arról, hogy mennyire szeret engem és minden percben rám gondol, de sajnos én ezen a szinten már nem látom magam mellett a jövőben.

Fogalmam sincs, hogy szakítsak most telefonon vagy várjak amég hazajön. Egyik opciót sem érzem túl korrektnek, de megjátszani sem akarom magam. Hogyan tehetném könnyebbé mindkettőnk számára?

22 évesek vagyunk mindketten.

2022. nov. 9. 19:41
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10 kifejtenéd?
2022. nov. 9. 20:17
 12/29 anonim ***** válasza:
17%
Hát hogy aki tisztel meg jól bánik veletek az nem kell, bezzeg ha bunkó lett volna és megcsalt volna akkor eszedbe nem jutna a szakítás. Ez egy tipikus női hozzállás. az kell nektek aki leszar és nem tisztel titeket.
2022. nov. 9. 20:19
 13/29 anonim ***** válasza:
38%
Tehát egy éve vagytok együtt,már két hónapja elment külföldre nélküled, napi pár mondatot beszéltek, de veled tervezi az életét. Nagyon életszerű.
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus nem tipikus!

Kihült a kapcsolat, ennyi. Most jutott el addig, hogy meg tegye e vagy várjon vele.

De ha vár sokkal szarabb lesz mindenkinek (kitudja a srac is hogy keszulne a karacsonyra)

Tegye meg most. Barmennyire nem akarja megbántani.

7es voltam

15/29 A kérdező kommentje:

#12 Kérlek szépen ne sorolj be azok közé a lányok közé, akik ezt elviselik. Én sosem tettem és nem is fogom. Hidd el, én sajnálom a legjobban, hogy elmúltak az érzéseim iránta, de már nem érzem magam boldognak mellette.

#13 Nagyon szerette volna, hogy én is vele menjek, de én abszolút nem akartam, ahogy azt sem, hogy én legyek az, aki visszatartja az álmai elérésétől. Neki is nagyon nehéz és azt mondta soha többé nem hagy itt engem, de szerette volna megpróbálni kint. Az, hogy keveset beszélünk egyikünk hibája sem, sajnos a beosztásunk miatt csak szünetekben tudunk beszélni, mire ő kel, én már dolgozom, mire ő végez, én már alszom.

2022. nov. 9. 20:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

12

A szar logika és ostoba általánosítás meg gondolom tipik férfi dolog, mi? 😂

2022. nov. 9. 20:38
 17/29 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve, hogy hány férfi hagy el olyan nőket, akik bármit megtennének értük...
2022. nov. 9. 20:39
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

"hány férfi hagy el olyan nőket, akik bármit megtennének értük..."ű

0..

2022. nov. 9. 20:52
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Most, minél hamarabb. Annál cikibbet és szívszorítóbbat el se tudok képzelni, mint hogy hazajönne hozzád ajándékkal, várakozással teli arccal hogy végre együtt lehettek, erre te benyögöd neki, hogy bocs, inkább szakítani akarsz. A cuccok elrendezése erre nagyon gyenge kifogás.

Képzeld magad az ő helyébe. Neked mi esne jobban? Most megtudni, és elkezdeni megemészteni a dolgot, vagy karácsonykor szembesülni vele? Arról nem is beszélve hogy a karácsony a szeretet ünnepe - ha most gyáva vagy szakítani, miből gondolod hogy akkor jobban menne? Valószínű akkor meg már megsajnálnád és amiatt akarnád húzni a dolgot, de persze mivel már nem akarsz vele lenni, egyre bunkóbb lennél, amit ő nem értene, veszekedésbe torkollna, és aztán végül ugyanúgy a szakításnál lyukadnátok ki, csak úgy, hogy közben a veszekedés alatt még jól meg is bántanád, tönkretéve mindkettőtöknek az ünnepet.

Szakíts vele most, ha valaha is szeretted. Ez a legjobb, amit tehetsz vele, hogy még most elengeded, amíg higgadtan, összeszedetten tudod neki elmondani, miért akarsz ennek véget vetni.

2022. nov. 9. 22:06
 20/29 A kérdező kommentje:

#19 Sajnos túl jól látod a dolgot. :(

Ideje összeszednem a bátorságom.

2022. nov. 9. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!