Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele, ha nem az ő hibája? Utólag tudtam meg, hogy magyar.
3 hét nem nagy idő. Szakításnál nem kell, hogy a másik hibája legyen, elég, ha neked nem felel meg.
Ha nem akarod, hogy a lány napokat, heteket azzal töltsön, hogy azt keresi, mit rontott el, akkor mondd meg neki őszintén, hogy komoly kapcsolatot keresel, és ezt csak cigánylánnyal tudod elképzelni. AMúgy nem másik "faj".
Tehát a cigány és a magyar két külön faj?
Orbáni baromságok…
Csak egyet kérek, be szaporodj!
De! Faj. A törvény is kimondja, hogy a faji alapon való diszkrimináció törvénytelen.
Amúgy pedig igen is, számít a faji különbözőség, és ez nem a szőke, fehér bőrű, vagy a fekete barna bőrű tulajdonságon alapszik, hanem a kulturális különbségeken, gondolkodásmódon, hagyományokon, civilizáltsági fokon, stb.
Akad persze jó példa a környezetemben, magyar a mama, magyar cigány a papa, élethosszig szerelem, 5 gyerek, egyik diplomás, 2 érettségizett, 2 jó szakmát kapott. Dolgos, tisztességes család.
De ott van Szabó Zsófi, L.L Junior, kifejezetten a kulturális hagyományok, a mentalitásbeli különbségek okozták az elhidegülést.
A cigányok között sokkal több a rasszista, mint fordítva.
A tényekkel szembe kell nézni, tudomásul kell venni.
"Mielőtt még megkapom, hogy rasszista vagyok nem vagyok az."
Dehogynem. :D
Aki még cska nem is a bőrszín, és a kultúrkör, hanem a feltételezett származás alapján szakít, az a rasszista mintapéldánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!