Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Semmi értelmét nem látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi értelmét nem látom annak hogy x naponta pár órát legyek vele. Szakitsak?

Figyelt kérdés

Munka és egyebek miatt az együtt járás gyakorta úgy nez ki felnőtten vele, hogy hétkoznaponként nappal pár óra együtt, hétvégén néha buli szombaton, vasárnap reggel megy haza, nekem is dolgom van.

Mivel nem látom értelmét a hétkoznapi max félnapoknak együtt igy nem akarok találkozni. (Ilyen félnapokon pl beülünk valahova, pub vagy ilyesmi aztán szex aztán mindenki megy a dolgára. Én ebbe beleuntam.)

Így lemondom a hétköznapi pár órás talikat egyuttléteket. Ebből meg ő azt hozza ki hogy biztos nem szerezem mett aki szeret az örül annak a pár órának is. azért is irritál ez a duma, mert exem is ezt hajkurászta.

Valahogy senki nem képes felfogni azt, hogy en vagy normalisan akarok valakivel lenni, vagy nem akarok pár órákra összefutni!

Szakítsak egyszerűen és kész?

Vagy bulizok vele néha szombatonként és tartsam erre?

2022. szept. 12. 09:05
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

Szoval az együttlétek:

Hetköznap 2-4 félnapok

És egy szombat éjszaka.

Hetkoznaponként már nem akarok vele találkozni.

2022. szept. 12. 09:07
 2/26 anonim ***** válasza:
98%

Szakíts.

Hadd legyen esélye találni valakit, aki értékeli is.

2022. szept. 12. 09:15
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hétköznap összefutós randik teljesen okék, de a “minden szombat buli” nagyon nem felnőtt párkapcsolat. 20 éves a párod vagy mennyi? Én a hétvégéket úgy képzelem el, hogy egymásnál vagyunk lehetőleg péntektől vasárnapig, de kb. kéthetente belefér egy este a barátokkal is külön, vagy azt hétköznapra szervezzük és akkor hétvégén egymásra tudunk koncentrálni. Ennél kevesebb szerintem nem nevezhető párkapcsolatnak.
2022. szept. 12. 09:24
 4/26 A kérdező kommentje:

2 vedd igy akkor hogy en vagyok az a másik. Mással is ezt csinálná.

Hetkoznapi félnapok, egy szombat.

Hétvégente dolgunk azokott lenni vagy hetvegen is dolgozik nalunk ninvs ilyen hogy pentektol hetfoig

2022. szept. 12. 09:27
 5/26 A kérdező kommentje:
Ugy érzem nem integrálhato be az életembe szerintem szakitok vele is. Nem tudom hogy lehet ennyi elég a férfiaknak.
2022. szept. 12. 09:29
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nekem is kevés lenne, de alapból össze se jönnék olyannal, aki minden hétvégén bulizik, főleg párkapcsolat mellett. 20-25 évesen még oké, de felnőtteknél ez az éretlen lezüllött kategória. De ha neked ez kell😅Vagy minél előbb költözzetek össze, ha tart már ott a kapcsolatotok, vagy keress olyat, aki többet foglalkozik veled.
2022. szept. 12. 09:32
 7/26 anonim ***** válasza:
0%

#5 “ Nem tudom hogy lehet ennyi elég a férfiaknak.”

Úgy, hogy nem vagy neki elég fontos és/vagy éretlen egy kapcsolathoz.

2022. szept. 12. 09:35
 8/26 A kérdező kommentje:
Egyutt bulizunk ő nem is akarná ezt sem. De nekem meg valahol ki kéne eresztenem a heti gőzt es jobb otletem nincs. Egesz hetem hajtás es sz.r. hetvegen szeretném mindig megvaltani a vilagot. De azon kivul hogy bulizom más nem ad annyit illetve mi lehet még amiert erdemes egesz héten hajtani?
2022. szept. 12. 09:37
 9/26 A kérdező kommentje:
7. Nem az en hibam az hogy mások hogyan élnek! Nekik valamiert ez az élet. Nekem meg nem
2022. szept. 12. 09:37
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja de akkor ezek szerint te is egész héten dolgozol, akkor mégis mikor lennétek együtt?
2022. szept. 12. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!