Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Semmi értelmét nem látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi értelmét nem látom annak hogy x naponta pár órát legyek vele. Szakitsak?

Figyelt kérdés

Munka és egyebek miatt az együtt járás gyakorta úgy nez ki felnőtten vele, hogy hétkoznaponként nappal pár óra együtt, hétvégén néha buli szombaton, vasárnap reggel megy haza, nekem is dolgom van.

Mivel nem látom értelmét a hétkoznapi max félnapoknak együtt igy nem akarok találkozni. (Ilyen félnapokon pl beülünk valahova, pub vagy ilyesmi aztán szex aztán mindenki megy a dolgára. Én ebbe beleuntam.)

Így lemondom a hétköznapi pár órás talikat egyuttléteket. Ebből meg ő azt hozza ki hogy biztos nem szerezem mett aki szeret az örül annak a pár órának is. azért is irritál ez a duma, mert exem is ezt hajkurászta.

Valahogy senki nem képes felfogni azt, hogy en vagy normalisan akarok valakivel lenni, vagy nem akarok pár órákra összefutni!

Szakítsak egyszerűen és kész?

Vagy bulizok vele néha szombatonként és tartsam erre?

2022. szept. 12. 09:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, nyilvánvalóan leszarod, tök feleslegesen húzod mindkettőtök idejét.
2022. szept. 12. 10:21
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts de nem vele van a baj. Dolgozó emberekként amíg nem laktok együtt, ennyit lehet kihozni egy párkapcsolatból. Te meg nem is próbálkozol
2022. szept. 12. 10:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel nem látom értelmét a hétkoznapi max félnapoknak együtt igy nem akarok találkozni."

Tehát nagyon is lenne alkalmatok és lehetőségetek találkozni, csak te elvből lemondod.

Akkor nincs miről beszélni.

2022. szept. 12. 10:56
 14/26 A kérdező kommentje:
Lehet egyeseknek elég a szexkapcsolat nekem nem.Elég ferde lenne a világ, ha velem lenne a baj.
2022. szept. 12. 11:44
 15/26 anonim ***** válasza:
De hát te jársz minden hétvégén bulizgatni, ahelyett, hogy a pároddal töltenél kettesben minőségi időt. Hétköznap pedig mivel dolgoztok, hogy tudnátok egész nap együtt lenni? Menjen veled a munkahelyedre is? Nem értem a problémádat.
2022. szept. 12. 11:49
 16/26 anonim ***** válasza:

"Ebből meg ő azt hozza ki hogy biztos nem szerezem mett aki szeret az örül annak a pár órának is."

Ez így igaz.

"azért is irritál ez a duma, mert exem is ezt hajkurászta."

Nem véletlenül ő már csak az exed.

2022. szept. 12. 11:56
 17/26 A kérdező kommentje:
Egyutt megyunk. Megyunk baratokhoz mindenhova.mégis üljünk otthon miutan talalkoztunk heti pár alkalomra?
2022. szept. 12. 11:57
 18/26 anonim ***** válasza:

"Lehet egyeseknek elég a szexkapcsolat nekem nem.Elég ferde lenne a világ, ha velem lenne a baj."

Mondja az, aki csak hétvégente hajlandó összejárni a pasijával. :D

19/26 A kérdező kommentje:

16. Én dobtam ki nyugi. Szegényke sirdogalt és harcolt aztan összetört.

A barátom ugyanez.

Szakitani egyiknek sem fekszik.

20/26 A kérdező kommentje:

(Együtt járunk bulizni, mindenhova.)

18. De én ezt nem bírom hogy pl reggel 8-10kor találkozunk, 13 kor szia. Ezert kár találkozni!

2022. szept. 12. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!