Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi értelmét nem látom annak hogy x naponta pár órát legyek vele. Szakitsak?
Munka és egyebek miatt az együtt járás gyakorta úgy nez ki felnőtten vele, hogy hétkoznaponként nappal pár óra együtt, hétvégén néha buli szombaton, vasárnap reggel megy haza, nekem is dolgom van.
Mivel nem látom értelmét a hétkoznapi max félnapoknak együtt igy nem akarok találkozni. (Ilyen félnapokon pl beülünk valahova, pub vagy ilyesmi aztán szex aztán mindenki megy a dolgára. Én ebbe beleuntam.)
Így lemondom a hétköznapi pár órás talikat egyuttléteket. Ebből meg ő azt hozza ki hogy biztos nem szerezem mett aki szeret az örül annak a pár órának is. azért is irritál ez a duma, mert exem is ezt hajkurászta.
Valahogy senki nem képes felfogni azt, hogy en vagy normalisan akarok valakivel lenni, vagy nem akarok pár órákra összefutni!
Szakítsak egyszerűen és kész?
Vagy bulizok vele néha szombatonként és tartsam erre?
Azt nem értem hogy neked akkor mi egy párkapcsolat. Ha 9kor talalkozol es 13kor elkoszonsz akkor pont hogy egyutt voltal vele fél napot. Az rengezrg. Foleg ba nem laktok egyutt.
Amire te gondolsz hogy folyamatosan napokat egyutt lenni, az az egyutt lakassal jon. De ahohy nem rsnezel valakire es eskuvo, ugy az egyuttlakas se jon rogton. Vannak elotte lepcsok, fokozatok.
Tenyleg nem ertem neked idealisan milyen lenne egy het es abbol mikor mennyit toltenel egyutt a paroddal
Én egyáltalán nem értem.
Neked kevés az együtt töltött idő, de hétvégente inkább elmentek bulizni..nem ezzel váltjátok meg a világot.
Ha több minőségi időt akarsz együtt tölteni, akkor le kell mondani a bulizásról és kettesben elmenni valahova vagy csak létezni.
A munka meg sajnos munka,pénz az sajnos kell az élethez,lazulásból nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!