Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakított, mert nehezére esett velem naponta max 15 mondatot beszélni?
Figyelt kérdés
Távkapcsolat volt. Semmit nem tudott felhozni ellenem, semmi kifogásolnivalót nem talált bennem, kivéve azt, hogy neki kényszer az, hogy naponta beszéljünk akár minimálisat is. Szakítottak már valakivel rajtam kívül emiatt?2021. szept. 18. 06:53
1/10 anonim válasza:
Én azt nem fogom fel, hogy milyen kapcsolat az ahol nem beszéltek napi legalább 15 mondatot.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Ezt tudta csak felhozni ellenem.
2021. szept. 18. 07:23
3/10 anonim válasza:
Itt volt más is. Meg a beszélgetés hogy lehet teher? Mi is távkapcsolatban vagyunk batátnőmmel, de alig várom hogy este legyen, vége legyen a munkának, és tudjunk beszélgetni.
4/10 anonim válasza:
A távkapcsolat nem kapcsolat. Nem biztos hogy veled volt baja, a férfiaknak az kell, hogy a párjuk mellettük legyen és kielégítsék a lelki és testi szükségleteiket, és ezt ők is viszonozhassák. Erről szól egy kapcsolat, nem napi 15 mondat irogatásáról.
5/10 A kérdező kommentje:
Neki lelki igényei nem voltak. Nekem igen. És ezt tudta jól.
2021. szept. 18. 08:08
6/10 anonim válasza:
4#
A távkapcsolat is kapcsolat. Én még egy évet tuti külföldön vagyok. Van hogy havonta csak 2x tudok hazajönni. Ha okosan csinálja az ember egy távkapcsolat is fent tartható. Én vagyok a férfi de eszembe nem jutna félrekú...ni, a páromban is maximálisan megbízom.
7/10 anonim válasza:
Nem vesztettél vele semmit. De valószínűleg nem ez az igazi oka. Vagyis, lehet benne ebből is, mert nem voltál neki láthatóan fontos. De biztos talált mást.
8/10 anonim válasza:
"Neki lelki igényei nem voltak. Nekem igen. És ezt tudta jól."
Ezt te is tudtad jól, mégis benne maradtál ebben a halálra ítélt kapcsolatban. Tanulj az esetből és legközelebb ne reménykedj a csodában, azok csak a mesékben léteznek.
9/10 anonim válasza:
Nem szerelmes, ennyi a történet sajnos. Ha érdekelted volna, nem jutottatok volna idáig.
10/10 A kérdező kommentje:
Megjátszotta magát. Ezt utólag meg is mondta. Ennyi
2021. szept. 18. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!