Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbaratnö, esküvö, kollegak. Miert almodok naponta ezekrol?
az alomfejteshez is írtam, de nem kaptam valaszt..
Kicsit hosszú lesz, de leírom.
Első álmom: Az exbarátnőm és szinte minden rokona, családtagja hozzánk jött, beleértve az én családomat is. (kertesházba lakom a szüleimmel). Átölelt és köszöntött a találkozásunk évfordulóján.
Tovább mentem, bográcsoztunk. az öccsével találkoztam, mondtam neki hogy a jelenlegi kollégám üdvözli. (gimibe együtt jártak, jó haverok voltak. mondtam egy jelszót neki, ami után rögtön beazonosította a kollégámat.) a vicc az egészbe, hogy a kollégám, és az öccs a valóságban is jó haverok voltak, tehát valós dolgokról beszélünk. Az öccs-el a valóságba sem váltottam előtte pár szónál többet, de most valahogy jót beszélgettünk.
odamentem a családomhoz ezután, majd az exem elment mellettem. rájöttem, lépnem kell, nem hagyhatom hol elmenjen. a keze után nyúltam, mondtam a teljes nevét, megfordult, majd letérdeltem és megkértem a kezét. igent mondott.
A második: egy motorverseny végén szintén az exem állt a pálya mellett. odamentem hozzá. aztán el akartam menni melőlle, mivel van pasija. (a valóságban is). eltelt pár perc, ottmaradtam, átkarolta a vállamat és megcsókolt.
Nem tudom minek tudhatóak be ezek az álmok, lehet még nem léptem túl rajta? vagy túl sok romantikus filmet nézek mostanság?
Nem vagyok jó álomfejtésben, de azt már olvastam, tapasztaltam, hogyha a szerelmünkkel gyakran álmodunk, akkor ő nagy eséllyel lehet az "igazi" (persze a több potenciális igaziból), mert még a tudatalattinkban is ő szerepel. Az ilyen nagy szerelmekkel érdemes összeházasodni.
Lehet, hogy neked ez a lány nagyon bejön külsőre, a te típusod, meg gondolom szellemileg vagy lelkileg is jól kijöttetek. Csak az a bökkenő, hogy valamiért mégsem jött össze a kapcsolat és most így próbálja felszínre hozni a tudatalattid az elnyomott érzéseket.
Lehet, hogy az van benned, hogy esetleg újrakezdenéd az exeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!