Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanom kell a párommal, de mivel szeretjük egymást, így nagyon nehéz lesz! Hogyan közöljem vele? Hogyan ne sírjam el magamat? Hogyan tudom visszafogni a könnyeimet?
Tehát az én hibám?
És ha igy van, miért hazudtál, hogy elveszed? Csodalkozol, hogy meghulyult, miután hazudtál neki???? Elég vicces, hogy azzal jössz, hogy "meghülyült" miközben, átbasztad, és csodálkozol, hogy "meghulyult"
#21!
Fogalmam sincs, hogy te melyik kommentet írtad (vagy összekeverted az accountokat), de ez alapján egyértelmű, hogy a te hibád, ha te is így jártál.
Most sem igazán érdekel téged, hogy valójában mint írtam, mi volt az ok és mi az okozat, te azonnal támadásba lendülsz. Nem kérdezel, hanem azonnal minősítesz. Valójában nem vagy képes szembenézni azzal, hogy milyen hibáid vannak. Félsz a valóságtól, félsz elfogadni azt, hogy milyen van valójában. Ezért támadsz.
Nem hazudtam, nem basztam át. Ő változott meg drasztikusan. Pontosabban egy ideig tudott normális, kedves lenni, de azt hitte, hogy miután megkértem a kezét, már megmutathatja, hogy milyen valójában. Nyeregben érezte magát. És ez sokkal jobb, mintha házasság után derült volna ki, milyen is valójában.
Te nem csak kipótoldat az a kommentem üres részeit a képzeletetted és azt tényként kezeled, hanem figyelembe sem veszed, hogy mit írtam. De amit hozzáköltesz, azt ténynek veszed.
#20:
Te azt írtad hogy évekig várta hogy megkérd a kezét. Nem tudom volt e kitűzve egy dátum, hogy meddig fér bele neki a "várakozás"?
Gondolom volt még más is amiért nem kérted meg a kezét, csak azt a "kis részletet" nem írtad le....
Hallottam már én olyat is, aki évek óta külön élt a feleségétől csak papíron nem váltak el, és ezt "elfelejtette" közölni az aktuális barátnőjével ( a barátnő úgy tudta, hogy elváltak).
Szerencsétlen nőnek össze-vissza hazudozott a pasi, hogy mikor lesz már eljegyzés, a nő meg csak várt. Mikor sarokba lett szorítva az pali, hogy szakítás lesz, akkor nyögte ki hogy ő még papíron házas, és hogy a közös vagyoni összekapcsolódások miatt nem is akar elválni. Éveket vett el a nő életéből. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd ilyen is van.
Szóval sokszor nem véletlenül nem halad előre a kapcsolat. Van más is a háttérben. A férfiak sem véletlenül hezitálnak, csak jobban meg kell nézni hogy az a bizonyos NEM miért nem. Anyagilag nem akarnak "összekapcsolódni" vagy valami lelki okra visszavezethető hogy miért nem akarnak elköteleződni. Sok oka lehet. Csak ezt az okot általában sok férfi titkolja, és "majd lesz valahogy" alapon elvegetálnak a kapcsolatban.
Azt kellene minél előbb egyenesen megmondani, hogy miért nem akar egy férfi házasodni. De nem mondják meg mert akkor oda a fix p*nci. Sokkal fair-ebb lenne így mindkét fél számára.
Nem az én kommentem a 21, de ahogy elnézem az oldalt, k*rva sok nő küzd ezzel, (akik amúgy együtt éreznek velem)
Tele van az oldal így átb@szott nőkkel!
"de ez alapján egyértelmű, hogy a te hibád, ha te is így jártál."
"Nem kérdezel, hanem azonnal minősítesz."
A kettős mérce!
Most ugyanezt tetted...nem kérdeztél, csak itélkeztél! (Igaz, nekem volt rá okom)
És nem! Engem nem kértek meg. Engem hitegettek (Szerintem) normális voltam! (Legalábbis, nem jelezte, hogy baj lenne velem, egyszerüen, csak nem vett el) Örömmel csináltam meg minden házimunkát, miközben van egy teljes állasom. Mégsem voltam elég...Meghallgattam a problémáit, segitettem a karrierjét is, ahogy csak tudtam, mellette voltam, amikor beteg volt, minden nap friss, főtt kajával vártam fél5kor... (És ne érezzem magamat értéktelennek?)
Tisztában vagyok azzal, hogy értéktelen vagyok, mivel tényleg 100%ot beleadtam ebbe az egészbe, és a 100% belőlem nem volt elég! Ezt elfogadtam/elfogadom! De akkor miért kellett hitegetni!!!?
Az exmenyasszonyodnak amugy min kellett volna változtatnia? Miben nem felelt meg? (Méghogy a nőknek vannak hatalmas elvárásaik)
- Még egyszer: (bár már korabbi kommentjeimben leírtam): Nem baj, ha ezt ő nem akarja, akkor én elköszönök (meg is tettem) de akkor miért kellett hitegetnie 3.5 KIB@SZOTT évig??????? Miert kellett átbasznia? És most itt vagyok 33 évesen, öregen, kisemmizve, értéktelenül...(Marmint érzelmileg kisemmizve)
Te miert hitegetted, hogy elveszed? Senki nem valtozik meg ok nélkül, egyik napról a másikra! Csak ezzel probálod magyárzni, hogy nem akartál elköteleződni mégsem....
Frusztrált vagyok? Igen! Dühös vagyok? Igen! De azt gondolom, hogy ezt nem fair felróni a fentiek tudatában! És az sem fair, hogy BÁRKI, a jelenlenlegi dühös, feldúlt, ingerült viselkedésem alapján itél meg, miután elvették az életemet!
Ha egy madár átrepül a tűzön, megégeti a tollait
nem látszott tűznek..., ha tudom, hogy az, nem repülök bele!
Soha, senki nem fogja már szépnek látni az egykor színes tollaimat! Én kérek elnézést a magam, - és a többi ugyanígy átbaszott nő nevében is, hogy kivagyok akadva a hitegető fajtádra amiért átb@sztak!
""de ez alapján egyértelmű, hogy a te hibád, ha te is így jártál."
"Nem kérdezel, hanem azonnal minősítesz."
A kettős mérce!
Most ugyanezt tetted...nem kérdeztél, csak itélkeztél! (Igaz, nekem volt rá okom)"
Kevered a szezont a fazonnal!
Ő úgy minősített, hogy a nem csak az üres részeket töltötti a fantáziájával, hanem még a tényket is elferdítette.
Én pedig ezt minősítettem.
Ha nem érzed a különbséget, akkor ez mindent megmagyaráz.
Szerintem pont az volt a "baj", hogy mindent megtettél neki.
Igaz az a mondás szerintem, hogy van amit csak akkor tud értékelni az ember ha már elveszítette. Ha meg akkor sem értékeli, akkor be is bizonyosodott, hogy nem is szabad vele foglalkozni.
Én ezt saját magamon is tapasztaltam. Mármint hogy egyszer én is megtettem valakinek (akit szerettem) mindent ami tőlem tellett minden téren (testileg, lelkileg, szellemileg mellette álltam).
Erre mit kaptam vissza?
Addig kaptam figyelmet amíg az ő érdekei is úgy kívánták. Aztán mikor eljött az ideje, hogy ő is viszonozza azt a sok jót amit tőlem kapott éveken át, akkor lelépett, nem akart elköteleződni felém. Mert már nem állt érdekében hogy velem legyen, belőlem nem tudott "kinyerni" több hasznot, talált mást aki az új élethelyzetében a keze alá dolgozott.....
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szép dolog az önzetlen szeretet/szerelem, de vigyázni kell mert van aki ezzel visszaél.
Megkap tőled mindent, miért is tenne keresztbe akár egy fűszálat is hogy szintet lépjen a kapcsolatotok. Hiszen te elköteleződés nélkül is megadsz mindent.
A mai világban már nem tudja az ember, hogy mikor tesz jó magával vagy a másik féllel. Ha mindent odaadsz az a baj, ha meg nem akkor meg az.
És igazad van, ne rabolja el senki az idődet! Az elvesztegetett éveket már nem kapod vissza soha.
Láttad a Lopott idő című filmet? A jövőben az idő lesz a legfontosabb érték, nem a pénz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!