Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikis lenne ha a duci párotok a karácsonyi vacsorán sokat enne? Vagy ilyenkor inkább jobb visszafogni magát?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 10:10
1/24 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor azok is sokat esznek akik nem ducik..szóval nem gáz szerintem (sorry h valaszoltam, nő vagyok)
2/24 A kérdező kommentje:
Kb 3 szor annyit eszem mint mások az a baj és ezt párom tudja de a családja nem...
2020. dec. 5. 10:14
3/24 anonim válasza:
Akkor ha cikinek érzed, előtte otthon egyél es ott meg fogd vissza magad.
Egyébként meg jó lenne leszokni a zabálásról (nem rosszból mondom) a saját érdekedben.
4/24 anonim válasza:
Csak kibírsz egy vacsit, hogy nem eszel meg mindent előlük. Én vendégségben mindig kevesebbet eszek, amúgy se eszek sokat, vékony vagyok.
5/24 A kérdező kommentje:
Nagyon kitágult a gyomrom már az a baj. Nehezen bírom a koplalást de majd előtte eszem itthon akkor.
2020. dec. 5. 10:19
6/24 anonim válasza:
Nem koplalni kell, hanem folyamatosan, fokozatosan, csökkenteni a kaja mennyiséget amit megeszel. Igyál sok vizet, esetleg zöld teát/fekete teát, cukor nélkül persze.
Ha több folyadékot iszol, akkor kevébb hely lesz a kajának.
7/24 A kérdező kommentje:
6 Ezt sajnos nem tudom megoldani melóban csak szabadnapokon, mert akkor állandóan ki kell mennem és nem örülnek neki ha valaki 20 percenként WC-re jár.
2020. dec. 5. 10:30
8/24 anonim válasza:
Ha nem szefósok a párod szülei, valszeg tudják, hogy mitől vagy kövér.
Egyél előtte egy adag rostban gazdag kaját, ezzel kiütöd az éhségérzeted jó időre. Pl egy pohár joghurt, egy púpos evőkanál korpa.
9/24 anonim válasza:
Miért nem a párodtól kérdezed ezt meg?
10/24 A kérdező kommentje:
9 Neki már mondtam de nevetett,hogy ne izguljak ilyen hülyeségeken.
2020. dec. 5. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!