Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Cikis lenne ha a duci párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikis lenne ha a duci párotok a karácsonyi vacsorán sokat enne? Vagy ilyenkor inkább jobb visszafogni magát?

Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 10:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, ne izgulj ilyen hülyeségeken. Senki nem fog rád csúnyán nézni, mert egy rántotthús helyett te megeszel hármat. Azt pedig erősen kétlem, hogy háromszor annyit ennél mint más, mert mondjuk egy átlag ember ilyen karácsonyi kaján enne mondjuk egy tányér leveset meg mondjuk valami pörköltet vagy akármit és lenne még egy második féle ami mondjuk sültek/sajtok ás persze a desszert. Azért elég meredek lenne ha mindenből meg tudnál enni háromszoros adagot. (Ez szerintem lehetetlen.)
2020. dec. 5. 10:42
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
#11 Kérdés, hogy anyósod mennyit főz. Az emberek általában szeretik, ha valaki sokat eszik a főztükből, mert azt gondolják ízlik. Dicsérd sokat az ennivalót és szerintem nem lesz gond, ha van elég ennivaló.
2020. dec. 5. 10:43
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
Most komolyan az a kérdés, hogy gáz-e ha a karácsonyi vacsorán zabálsz-e mint egy disznó?
2020. dec. 5. 11:16
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, úgyis tudja, hogy nem ok nélkül vagy kövér, miért pont karácsonykor koplalnál?
2020. dec. 5. 11:32
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
De legalább te nem kamuzol be valami betegséget, hanem bevallod, hogy ehhez vagy szokva. Szerintem előtte egyél meg mondjuk 3 karéj zsíros kenyeret tepertővel, az kellően laktató.
2020. dec. 5. 11:40
 16/24 A kérdező kommentje:
15 Az azért túlzás lenne ... de enni fogok előtte az már biztos.
2020. dec. 5. 11:43
 17/24 anonim ***** válasza:
#10 akkor meg? Túl van tárgyalva.
2020. dec. 5. 11:44
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Pont karácsonykor lenne ciki, hogy sokat eszel? Ejha, micsoda logika. Pont, hogy ilyenkor (értsd: alkalmakkor) kéne zabálni, egyébként normálisan étkezni.

Én túl vagyok 30 kiló fogyáson, tavaly tavasszal vágtam bele az életmód váltásba. Ennek ellenére a karácsonykor és szilveszterkor pont nem érdekel az egész. Én, akinek már összeszűkült a gyomra, simán megeszik 3 fogást karácsonykor a családi ebédeken és vedel szilveszterkor mint a 21 (az alkoholról is lemondtam, mert az is nagyon hizlal, főleg amiket én szeretek). Egyébként, ha egyszer belevágsz, a tartós fogyás egyik kulcsa: rendszeresen beiktatott csalónapok.

Tehát értelemszerűen, pont karácsonykor nem érdekel senkit, hogy sokat eszel. Olyankor mindenki sokat eszik...

2020. dec. 5. 11:46
 19/24 anonim ***** válasza:
39%
Elnézést, de honnan van ennyi pénzetek kajára? Vagy nem kell rezsit, lakást fizetni? Annyira nem lehet szegény az ország lakossága, ha tele vagyunk kövér emberekkel.
2020. dec. 5. 11:49
 20/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ba***a meg a lecsó, kérdező. :))) Erről (is) szól ez az ünnep. :))) Párommal mindketten nagyétkűek vagyunk. SOSE zavartattuk magunkat. :)))
2020. dec. 5. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!