Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok!Ti is jártok strandra?Szeretitek mutogatni a telt formáitokat?
#4, 2-es vagyok. Évekig így gondolkoztam.
Aztán egyszer kimentem, körül néztem (balatonparti strandon) és rájöttem, hogy még én magam sem vettem észre soha a túlsúlyos embereket szignifikánsan, pedig nem tudok olyan irányba nézni, hogy ne lássak egyet sem.Ha nekem nem kiemelkedően feltűnőek, akkor én sem vagyok az mások számára.
Az ember, akár férfi, akár nő, könnyebben észrevesz egy szép, vonzó embert, mint mondjuk a neki nem tetszőket, hacsak nem direkt azt nézi. De azzal meg csak a saját kedvét rontja el, nekem nem származik látom belőle. Nyilván akad egy két paraszt , de az még ruhában az utcán is akad.
Persze, hogy járok strandra, imádok úszni, napozni, haverokkal lenni. Mivel ezt nagykabátban nem lehet, nyilván van rajtam fürdőruha, és abban lehet látni az idomokat. Vigasztaljon a tudat, hogy nagykabátban is pont ennyire kövér vagyok, abban se fogok vékonynak kinézni.
Arra figyelek, hogy előnyös, enyhén alakformáló egyrészest vegyek. Abban jobban érzem magam.
Elmondanám én több dagadt férfit látok a strandon mint nőt??
A mai pasik mind zsírdisznók
Nem a magamutogatás miatt jarok ,Nah meg farmerben és trikóban sem vagyok kisebb darab Szval ezen kár stresszelni.
Egybereszest hordok és amikor a parton vagyok strand kendőt veszek fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!