Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Telt lányok! <3 Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telt lányok! <3 Nektek milyen testalkatú srácok jönnek be?

Figyelt kérdés
(170/75)
2019. jún. 18. 01:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejönnek a telt lányok, de ez nem egy társkereső és kétlem, hogy egy ilyen gyenge próbálkozás bárkinek is bejönne. A telt lányoknak ugyanúgy sokféle lehet az ízlése, mint a nem telteknek.
2019. jún. 18. 02:59
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Nyugi. Nekik is a magas, sportos, jóképű pasik tetszenek.
2019. jún. 18. 05:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a két méteres hatalmas állatok, ami nem feltétlen jelent izmot. A mostani kiszemeltem egész kisugárzása tökély. A szeme a gyengém. :)
2019. jún. 18. 05:48
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Minimum 180cm magas, de 185-190 az ideál, a testalkat pedig a nagyon szélsőségeket leszámítva bàrmilyen lehet.Ránézésre legyen jó kiállású számomra.
2019. jún. 18. 05:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában az átlagos vagy mackós alkat, de tetszett már vékony és sportos alkatú férfi is.
2019. jún. 18. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább az intellektus az, amit egy férfiben keresek, a külső sokkal kevésbé érdekel.
2019. jún. 18. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a külső számít, de ha azt nézem, akkor a nem túl magas, mackós alkatú pasik tetszenek, pipaszár lábak kizárva :)
2019. jún. 18. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Alacsony és kövér ne legyen.
2019. jún. 18. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!