Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy telt, telik a Valentin-nap?
Figyelt kérdés
Meséljetek.2019. febr. 14. 19:22
2/19 anonim válasza:
Most egész jól, mert eszem a finom bolognai-mat amit a képzeletbeli barátnőm készített.
3/19 anonim válasza:
Szomorúan, de úgy általában minden napom úgy telik, több mint 1 éve.
4/19 anonim válasza:
#2 érdekes, én is bolognait ettem, bár ezt én készítettem. :)
5/19 anonim válasza:
1. Ma Bálint-nap van!
2. Mi olyan különleges ebben a giccsparádéban?
3. Mind a ketten dolgoztunk, párom még mindig.
4. Nem ünnepeljük.
5. Ma anyukámra emlékeztem, akit ma 2 éve temettünk el, 56 évesen meghalt.
6/19 anonim válasza:
A legjobb barátomat,Bálintot köszöntöttem fel névnapja alkalmából :)
7/19 anonim válasza:
Fáj mindenem, éhes vagyok, álmos is.
8/19 Karena26 válasza:
Boldogan. :)
Ma még nem sírtam!
9/19 anonim válasza:
5ös válaszolót ki pontozta le??? Egyre többen vagytok gyökerek!!!!!!!!
10/19 anonim válasza:
Furán: kaptam egy üzenetet (nem innen) valakitől egy olyan dologra vonatkozóan, amire totál tudja ő is a választ. Emellett tudja, hogy csípem. Fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!