Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy telt, telik a Valentin-nap?
Ugyanúgy mint a többi. :)
Kislànyom most vacsizott, megy zuhanyozni, pàrom még nem jött, nemsokára készítem a vacsoràt.
Délutàn a kutyàval jàtszottunk az udvaron miután suliból hazajött a lànyom, amúgy minden úgy telt ahogy szokott.
Reggel felkeltünk, együtt megkàvéztunk, kimentünk ràgyújtani, suliba indítottam a gyereket, pàrom elment dolgozni, én nekilàttam a szokàsos dolgoknak itthon...semmi rendkívüli nem történt.
Ha hazaér, iszunk egy finom pàlinkàt, vacsizunk, aztàn 18+ :)))
Átlgosan.
Mellesleg van egy olyan gondolatom, hogy a nyilánvaló kereskedelmi célok mellett még arra is jó az ilyesmi, hogy az egyedülállókat szívassák vele. Elvégre is egy kapcsolatnak szinte teljesen mindegy a dolog, de aki nem él benne, azt ma emlékeztetik rá.
Sose tartottam a V.napot.
Ha volt párom azért, mert nem csak ilyenkor leptük meg egymást, ha nem volt, akkor meg megintcsak nem okozott gondot, hogy másnak épp virágot vesznek, meg csokit....
Élveztem a napsütést, hogy szép az idő, dolgoztam, este standupt nlztünk, és aludtunk családilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!