Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Párkapcsolatban élők, hogy...

Párkapcsolatban élők, hogy telt a valentin napotok?

Figyelt kérdés
Minden válaszolónak megy a zöld kéz!

2012. febr. 15. 07:04
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
71%

Nagyon jol, mi szabadsagot vettunk ki ra direkt, szal delig ki se keltunk az agybol.

Aztan delutan koriztunk, este meg elmenunk vacsorazni.

Legjobb!

2012. febr. 15. 07:10
 2/36 anonim ***** válasza:
75%
párom dolgozott, én nem, nem szoktuk ünnepelni, de reggel mégis B.V.-t kívánt este meg hozott csokit. megvártam a törzshelyünkön a barátainkkal, ittunk egy sört, én főztem vacsorát, megnéztünk 3 epizódot a Big bang Theoryból és mentünk aludni :D
2012. febr. 15. 07:14
 3/36 anonim válasza:
64%
Egész este nem szólt hozzám, durcizott, hát így.
2012. febr. 15. 07:24
 4/36 anonim ***** válasza:
74%
3-ashoz hasonlóan... jó kis veszekedés volt, ha nem pont ez a nap van, talán még ki is rakom azzal a lendülettel. Remek volt.
2012. febr. 15. 07:25
 5/36 anonim válasza:
91%
Életem legboldogabb Valentin napja volt a mostani!!! A Párom megkérte a kezem egy gyönyörű gyűrűvel és vörös rózsával! Még most sem hiszem el, olyan régóta álmodozom erről és úgy csinálta, hogy semmit nem vettem észre, hogy erre készül. Sőt, úgy tudtam, hogy nem házasságpárti. 3 éve vagyunk együtt 32N és 33F. Legszívesebben mindenkinek szétkürtölném, de nem akarom babonából. Itt legalább senki sem ismer és elmondhatom! :)
2012. febr. 15. 07:33
 6/36 anonim ***** válasza:
76%
A szokásos munkával. Annyi különbséggel, hogy kaptam egy plüsmacit meg csokit, és én is vettem a páromnak ajándékot. De mivel én napközben dolgoztam, a párom meg délutános, igy nem sok időt töltöttünk együtt.
2012. febr. 15. 07:34
 7/36 anonim ***** válasza:
75%
Moziztunk! Két hónapos fiunkra anyós vigyázott pár órát!:)
2012. febr. 15. 07:37
 8/36 anonim ***** válasza:
80%

úgy mint a többi ...

este csodálkozott, hogyhogy ennyi szerelmeskedős film van a tv-ben, aztán felhomályosítottam, hogy valentin nap van ...

;-)

2012. febr. 15. 07:37
 9/36 anonim ***** válasza:
55%
#8 legjobb :D
2012. febr. 15. 07:46
 10/36 anonim ***** válasza:
72%
6ig dolgoztam sajnos, de aztán hazajöttem, elkészültünk, elmentünk kicsit vásárolgatni, aztán vacsi egy hangulatos kis helyen:) Nagyon jó volt.
2012. febr. 15. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!