Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Párkapcsolatban élők, hogy...

Párkapcsolatban élők, hogy telt a valentin napotok?

Figyelt kérdés
Minden válaszolónak megy a zöld kéz!

2012. febr. 15. 07:04
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
73%
Nálunk rosszabb volt minden, mint egy normális napon. A puhap.csű pasim , besértődött valamin,szexelni sem volt hajlandó, és ezt megkoronázva bealudt! DE legalább láttam egy f.sza filmet, és álmodozhattam a reptéri pasimról!
2012. febr. 15. 11:12
 22/36 anonim ***** válasza:
79%
mi dolgoztunk mind a ketten. Ő előbb ért haza. Mikor én hazaértem, már egy szál vörösrózsa várt otthon, majd elmentünk vacsorázni :) Az este nagyon jó lett volna, csak sajnos elrontotta a gyomrát valamivel, és vacsit sem élvezte annyira. Ezt leszámítva nagyon jó volt :)
2012. febr. 15. 11:34
 23/36 anonim válasza:
74%

azt hiszem, nekem telt a legrosszabbul az eddigiekhez képest.

habár mi nem veszekedtünk, én viszont nagyon megbántódtam...

alapon véve egyikünk sem tudta, hogy a másik hogy áll ehhez a naphoz, de most már kiderült...

este fél 9-kor beszéltünk tegnap először, napközbe se egy sms se semmi, de ezzel még nem is volt semmi bajom, ugy vtam vele, h bizos rengeteget dolgozik, habár azt sem hiszem el, h nem volt neki 1-2 szabad perce h irjon nekem egy nyamvadt sms-t, vagy ami még egyszerűbb, felhivon.

aztán este amikor beszéltünk, azzal kezdte, h "szia mi ujság, boldog valentin napot, habár nem tudom h te hogy vagy ezzel a nappal..."

erre mondtam neki, hogy neki is. ő meg közli velem, hogy lehet találkozik az egyik haverjával...

én kis naiv meg azt hittem, h legalább átjön egy kicsit, együtt leszünk stb.. de nem. sírva fakadtam, meg sem tudtam szólalni, annyira rosszul esett... azóta és jelenleg is, nagyon szomorú vagyok, gondolkozom rajta, h talán nem is szolok neki erröl az egészről..:(

2012. febr. 15. 11:50
 24/36 anonim ***** válasza:
74%

Mivel ez volt az első valentin nappunk, nem igazán tudtam mire számítsak. Mivel nem ilyen féléves ünneplős fajta, gondoltam, hogy a valentin napnak sem kerít nagy feneket. Én azért készültem egy picit, süti, meg szexi fehérnemű, bár ugye ezutóbbi nekem is ajándék, ő meg úgyis hamar leszedi rólam. :)

Nem kaptam tőle semmit, amit igazából nem bánok, mivel nem is számítottam rá, meg nem is akartam. Inkább egy szál rózsát vagy valamit..az jól esett volna. Volt egy pillanatnyi csalódottság, aztán hamar el is szállt ez a rossz érzés. :)

2012. febr. 15. 12:12
 25/36 anonim ***** válasza:
74%

Este 6-ra ért haza. Csináltam neki meglepi sütit. Én rózsát kaptam és csokit.

Átjött egy kedves barátunk dumálni, aztán este összebújás. :)

2012. febr. 15. 13:20
 26/36 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk jól telt a Valentin nap!

Délelőtt egyedül voltam itthon,mert a párom dolgozott,így volt időm csinálni neki egy kis ajándékot!Összeállítottam egy kis diavetítést a közös képeinkből,alá pedig beraktam a kedvenc zenénket!Én ezt adtam neki ajándékba,ő pedig egy szál rózsát adott nekem.Ebéd után pihentünk egy kicsit,aztán elmentünk vásárolni,meg egy imerős párral beültünk egy kávézóba.Este filmet néztünk és szeretkeztünk!

Igazából nem volt semmi extra,de jól éreztük magunkat!

2012. febr. 15. 13:27
 27/36 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanolyan nap volt, mint a többi.
2012. febr. 15. 14:32
 28/36 A kérdező kommentje:

Örülök, annak, hogy ennyi ember boldogan ünnepelte a valentin napot, és nagyon sajnálom akinek rosszul telt a napjuk!

Nekünk sajnos sikerült úgy össze vesznünk, hogy délután öt órától nyolcig sírtam, majd kibékültünk, és megkaptam tőle a 3. ajándékomat is, egy nagyon-nagyon szép gyűrűt!

Amikor haza ért akkor egyből oda adta a virágot és egy édes plüss pingvint!

Én sütöttem neki szív alakú tortát, vettem neki forró csoki port, sört, chipset,képeslapot, dísztárgyat és parfümöt!

Szóval, jól kezdődött majd nagyon rossz lett és végül este szintén jó volt!

Beszélgettünk, sétáltunk egy kicsit, majd együtt fürödtünk kakaós fürdő sóba (amit szintén én vettem neki) majd szeretkeztünk!

2012. febr. 15. 14:51
 29/36 anonim ***** válasza:
90%

Mi megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, mert későig dolgoztunk mind a ketten és nem lett volna idő, energiánk ennyire megünneplni. És tartottam is magam ehhez, de ő csak meglepett engem egy üveg nutellával :) (Nutella-megvonáson vagyok hónapok óta, mert képes vagyok megenni 2 nap alatt magában. Ennél szebb ajándékot nem kaphattam volna :D) (Ő a fiú)

Tudom, hogy nem az ajándék a lényeg, de azért kellemetlen volt számomra, hogy én nem vettem neki semmit, mert ezt beszéltük meg, de ezért nem haragudott egy cseppet sem.

2012. febr. 15. 16:33
 30/36 anonim válasza:
90%

Szia!

Nekünk jól telt. Barátnőm, már korábban, Valentin nap előtt sütött nekem egy szív alakú tortát, amin volt még két szivecske :-) Aztán találkoztunk Valentin napon is, a plázában voltunk, beszélgettünk jól elvoltunk. Én vettem neki egy doboz Rafaellot és azt adtam neki oda, örült neki ^^

Bár igazából ez is olyan volt mint a többi nap, amikor vele vagyok. Az ajándékozásról pedig annyit, természetesen nem azon volt a hangsúly. De azt megjegyzem, hogy én soha ezelőtt valentin napra egy lánynak sem vettem semmit, ő volt az első, akinek igen :-)

23/F

2012. febr. 15. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!