Párkapcsolatban élők, hogy telt a valentin napotok?
Figyelt kérdés
Minden válaszolónak megy a zöld kéz!2012. febr. 15. 07:04
31/36 anonym0117 válasza:
Egészen délutàntól àpoltam, estére belàzasodott, egész éjszaka làzmérés és vizesruhàzàs. :) ezeket leszàmitva kellemes volt :)
32/36 anonim válasza:
Jól, vettem neki csokor rózsát és szív alakú Mercy csokit, örült neki nagyon, én pedig szex kresz táblát kaptam, és az alapján szeretkeztünk, jó volt
33/36 anonim válasza:
Hát ha néhány buta plüss meg csoki az egész, akkor nem is baj, hogy én nem kaptam semmit.
34/36 anonim válasza:
Én nem is találkoztam a barátommal, így jött ki, hogy pont nem ért rá egyikünk sem.. Mondjuk nekem a feb. 14 csak azért fontos és szép nap, mert végre újra van BL :D
23/L
35/36 anonim válasza:
mi közöd hozzá???? kérem a zöld kezet.!!!!!!!!!!!!!
36/36 anonim válasza:
Nem élek párkapcolatban,de ha ez számít....megszületett a húgom.:) 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!