ugyanúgy mint bármelyik másik hétköznap... én itthon főztem, ő melózott...aztán mikor hazaért, leült a gép elé és este 8-ig föl sem kelt onnan. 27/nő
2012. febr. 15. 08:08
12/36 anonim válasza:
Ennyi puh@p@cs f@szit, amilyen nektek van...:D
2012. febr. 15. 08:14
13/36 anonim válasza:
Párom 6-ig dolgozott, aztán kaptam tőle egy csokor rózsát és chocome csokit :P de nem a valentin nap miatt, hanem mert összekaptunk nagyon és kibékültünk :) nagyon ritkán veszekszünk és olyan rossz volt! este pedig vad, szenvedélyes sz.x :D
22/L
2012. febr. 15. 08:27
14/36 anonim válasza:
Jól.Meló után sétáltunk egyet,főzőcskéztünk,elvoltunk :)
Ajándék is volt,több is,levélkével.
2012. febr. 15. 08:35
15/36 anonim válasza:
ugyan úgy telt mint a többi nap, mi nem ünnepeljük a valentín napot.... nem vagyunk egy romantikus pár. :D
2012. febr. 15. 08:45
16/36 anonim válasza:
ugyanúgy, mint bármelyik másik hétköznap. eszünkbe se jutott, hogy valentin nap van. este hazajött, vacsiztunk, sorozatot néztünk összebújva és ennyi. minket nem izgat ez a téma, mindig meg szoktuk lepni egymást kis ajándékokkal, kedvességekkel, nem kötjük egy adott naphoz a dolgot
2012. febr. 15. 08:51
17/36 anonim válasza:
Hogy telt?Sz..ul.Múlt héten kérte hogy vegyek neki valentinra egy nadrágot,megvettem neki.De én nem kaptam semmit,még azt sem hogy boldog valentin napot,jó aláírom én sem mondtam,úgy voltam vele hogy vettem neki ajándékot mondja ő elsőnek.Így nem mondtuk egymásnak.Mondjuk a bolt 5 háznyira van innen,lemehetett volna legalább egy csokiért.
2012. febr. 15. 09:03
18/36 anonim válasza:
Én haza értem 4 órára munkából. Gyorsan elkezdtem raffaello golyókat csinálni, ami nem állt össze, így nem golyók lettek belőle hanem kikanalaztuk a lábasból a masszát! :) Elkeseredésemben bőgtem. Mikor megnyugodtam feltettem a tárkonyos ragulevest. Na az jól sikerült, míg rotyogott, addig gyorsan fürdés, borotválkozás, és mécsesek elhelyezése. 6-kor jött haza párom.
Annyira jól esett neki, hogy így vártam őt haza. :) Nagyon jól telt a tegnapi nap. :)
Én 26 éves lány, ő 36 éves férfi!
2012. febr. 15. 09:15
19/36 anonim válasza:
Tavalyi lánykérést nehéz űberelni:) de nagyon jól éreztük magunkat a Déryné bisztróban. 2 pohár vörös bor ajándékvolt, mert elvileg késett a vacsora, de mi észre se vettük:)
2012. febr. 15. 11:08
20/36 anonim válasza:
Párom dolgozott (itthonról), nekem tanulni kellett volna, de beteg vagyok, úgyhogy csak néztem ki a fejemből. Viszont a Valentin napra való tekintettel azért hancúroztunk egy jót, meg meghallgattunk pár szerelmes Ossian számot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!