Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű hogy egy magas,sportos fiú elhív randira egy duci alacsony lányt?
Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 19:28
1/15 anonim válasza:
Itt a fórumon volt nemrégiben egy ilyen (mármint ő állította magáról, hogy sportos), de ő hájfétises.
2/15 anonim válasza:
Ismerek ilyen párt, össze is házasodtak, de a lánynak vagy 4-5 évébe telt amíg kiudvarolta magának a kapcsolatot, addig csak nagyokat szexeltek, a fiú meg nekem panaszkodott, hogy neki csak egy "ilyen" lány jutott és a szerelme (egy másik lány) tudomást sem vesz róla.
Na azóta messzire kerülöm a panaszkodó férfiakat/nőket és én is igyekszem magamban tartani az ilyen késztetéseimet.
3/15 anonim válasza:
Én egyszer randira hívtam egy duci lányt de akkor még nem tudtam hogy duci.
De nem ez volt az egyetlen probléma, nagyon nem működött a dolog.
4/15 A kérdező kommentje:
Kb 30 centivel magasabb nálam
2020. szept. 9. 19:52
6/15 anonim válasza:
Szerintem eléggé valószínű, hogyha tetszenek neki a belső értékei.
7/15 anonim válasza:
Nem akarok gonosz lenni, de mire jó a kettős mérce? Ha egy kövér férfi vágyakozik jó nők után, akkor kb. mindenki ekézi őt, jelen esetben meg csak a buksisimi megy. Ilyenkor hol maradnak azok, akik fordított esetben kioktatnának egy kövér férfit, hogy maradjon a saját szintjénél?
8/15 anonim válasza:
Magamból kiindulva 0. Napi szinten edzek, figyelek az étkezésre, összeegyeztethetetlen lenne az életmódunk.
10/15 anonim válasza:
Én speciel sportos alkat vagyok, a párom duci, már akkor is az volt, amikor összejöttünk. Lassan 5 éve együtt vagyunk, szombaton lesz az esküvőnk, szóval... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!