Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasi vs alacsony pasi?
Van két udvarló, mind a kettő jóképű de más szempontból!
A magas srác 190 cm átlag testalkatú sokat mosolyog, beszédes bár többet beszél mint kérdez...:) Mindig jól ápolt oda figyel a megjelenésére.
Az alacsonyabb srác kb 172 175 között lehet. Ami a külsőt illeti
nagyon megfog az arca ahogy a dús szemöldök a borosta és olyan érzelmes turkiz szemei vannak. Kicsit hallgatagabb ha róla van szó viszont nagyon érdeklődő.
Szerintetek melyik tűnik befutónak?
Könyörgöm a magas a favorit. Az jó ha sokat beszél remélem humoros is. Esetleg gyakran nevet is, mondjuk igy:hihihi. De ezt három percenként. :)
A második jelölt mehet a levesbe az nem jó ha
hallgatag. Biztos intro, pfuj.
Mért mehet a levesbe a másik? Mert nem beszél sokat vagy mert pfuj?
Mert is?
A 2 és az alacsonyabb? Csak h tisztázzuk.
Egy példa! Ugyan azt a kérdést tetten fel mind a kettőnek!
“Melyik a kedvenc színed”
A magas srác azt mondta, h ő alkalmazkodó típus és ha azt mondana, h a piros, és ha az nekem nem tetszene akkor váltana a narancs ra.
Az alacsonyabb azt felelte, hogy nem igazságos különbséget tenni a színek közt de a zöld nagyon szép tud lenni.
Mikor elköszöntűnik utana esett le, hogy az én szemem is zöld.
Jesus 😅😅😅😅😅😅😅
Kajak nem tudod eldonteni kivel legyel es ide leirod melyik h nez ki es ez alapjan dontesz? Szerintem nem nekem kell h tetszen hanem neked 😅neked nem tokmindegy nekem mi jon be ? Neked kell vele lenned 😅😅😅 Van baj
Jó rendben, igaz amit írsz!
De akkor neked melyik a szimpatikusabb és miért?
#6-os Engem nagyon zavarna, hogy 1-es azt mondja, piros, de ha neked nem jó legyen más szín.
Nyilván teoretikus ez a dolog, mert újabb nézőpontokat találsz mindkét oldalról; gondolom te vagy a szerinted előnytelenebb tulajdonságokkal bíró fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!