Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek égő, ha a férfi alacsonyabb a nőnőél, vagy egy magasak?
Engem itthon azzal szekálnak,hogy ha magassarkút veszek leeszem a párom fejéről a tejfölt..ezért hagyjam el..
Én így szeretem, ahogy van. "Csak készüljek fel arra,hogy majd a világ kinevet bennünket amikor egymás melleltt megyünk az utcán"- állítják a rokonok.
Hát szerintem amikor egy pasi azt mondja hogy "velem egymagas a csaj" az hazudik.
De ha leveszik a cipöjüket már láthatod a centiket..
Az exemmel pont egymagasak voltunk. Nem zavart. Soha nem szerettem a magasabb cipőket, így ezzel nem volt gond :)
Mindig a jó magas pasik vonzottak, aztán vele megtört a jég, rájöttem, hogy a külső nem minden :)
Jól tudom minden cipő magasit
sportcipö 2centi
magasitott cipök 3 centi felett..ki tudja ki melyiket használja.
Nem tudom ,az én cipőm 2centis szóval ez nem számít magasnak a barátom 180 centi szóval hozzám közel van így is. Nincs szükségem 12centis cipőkre mert elég rondák is és elég morbid.
Bárhova megyek mindig spotrcipő van rajtam,ha randizok akkor magassarkú.
Nekem senki ne mondja meg mi legyen rajtam csak azért mert ő kisebb. ennyi..
Azta, a nok nagyon ravannak kattanva erre a cm dologra...sarok, alkati magassag, es persze amit a nadragunkba hordunk...De a boldogsagot nem cm ek dontik el.
A kerdesre a valasz ez hatarozottan primitiv dolog a rokonaidtol.
A nacik szelektaltak az embereket borszin, magassag es sok orultseg szerint.
Szerintem nem lenne helyes az olyan eszmet kovetni es azt sem aki azt az eszmet koveti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!