Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szép arcú, tündéri kedves, duci lány, akit nagyon kedvelek, viszont most egy bombázó is elkezdett érdeklődni irántam, mi alapján döntsek, hogy melyiket válasszam?
Ne a "haverok" véleménye alapján dönts már Istenem... ne ők mondják meg, kivel jöjj össze.
Attól még hogy ducibb, ki a f*szt érdekel. Ha szeret, szeret. Az a lényeg.
A kérdés, hogy mire kell a barátnő? Ha mutogatni, akkor ott a bombanő. Ha értelmes párkapcsolatot szeretnél, akkor az akihez a szíved húz. Ami így leírás alapján a ducibb.
De hogy őszinte legyek, lehet mindkettőt hagyod kéne, ha ez komolyan felmerült mint kérdés.
Ez így nem jó.
szemétség de...
egyenlőre tartsd meg mindkettőt, egyikkel szex a másikkal leginkább barátság jelleg szórakozás.
Közben pedig keresel olyat akivel minden jó.
:D hány éves vagy? Vagy milyen körökben mozogsz? Én nem tudom neked milyen barátaid vannak, de ha nálunk valaki megismert egy lányt, akkor annyit kérdezünk, hogy jól érzi-e magát vele. Ha igen, akkor leszarjuk, hogy fél karja van vagy 50 kiló vagy 120. Az a lényeg, hogy jól megvannak és mi is azonnal "csapattagként" kezeljük.
Szerintem első körben a barátaidat cseréld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!