Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szép arcú, tündéri kedves, duci lány, akit nagyon kedvelek, viszont most egy bombázó is elkezdett érdeklődni irántam, mi alapján döntsek, hogy melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
A bombázót a haverok erőltetik, mert vele más megjelenni szerintük, de én úgy látom ez a lány sokkal önzőbb és sokkal kevésbé tud szeretni mint a másik, ráadásul imádja ha a férfiak körülrajongják. A duci lány mellett azt érzem, hogy őszintén szeret, biztonságban érzem magam mellette.2020. aug. 26. 10:36
11/16 A kérdező kommentje:
A duci lány felé húz a szívem, imádom, imádnivaló a mosolya, a lelke, egész nap ölelgetném, szeretgetném Őt,csak a barátok mondják, hogy miért égetném egy duci lánnyal magam, mikor egy bombázó is járni akar velem.
18 éves vagyok, idáig egy másfél éves kapcsolatom volt, nem szeretem a kalandokat!
2020. aug. 26. 11:50
12/16 anonim válasza:
11 Hagyd békén, ha már maga gondolati szinten is felmerül benned az, amit a kérdésben kiírtál. Nem hogy még kérdést is írj ki a dologról.
Hagyd békén, neki csak jobb lesz, ha nem kezdesz vele..mert ha értelmes lennél akkor még gondolati szinten sem merült volna fel benned ez a gondolat.
13/16 anonim válasza:
Válaszd a haverokat, ha az ő véleményük ennyire számít. A lányokat meg hagyd békén.
14/16 anonim válasza:
Ha a bombázó tényleg nem érdekel, akkor egyértelmű a válasz.
15/16 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a duci!!!! Ő még lefogyhat, de ilyen korban egy kialakult jellemén már nehezebb változtatni. A barátok jonnek-mennek, ha igazi barátok elfogadnak és veled együtt örülnek nem egy luvnyat akarnak ráerőltetni, akivel kényelmetlenül érzed magad és csak mutogatni jó. Ne érezd magad emiatt kellemetlenül, vállald fel. A te életed, és neked is csak egy van!!!
16/16 anonim válasza:
A duci lányt válaszd, ha te is komoly kapvsokat keresel! A "barátaidat" pedig cseréld le értelmesebbekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!