Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitanom kell a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanom kell a párommal, de mivel szeretjük egymást, így nagyon nehéz lesz! Hogyan közöljem vele? Hogyan ne sírjam el magamat? Hogyan tudom visszafogni a könnyeimet?

Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 11:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást, akkor mi az, hogy szakítanotok KELL????
2022. nov. 7. 11:48
 2/29 anonim ***** válasza:
80%
Úgy látom a nap témája a sírós szakítás...
2022. nov. 7. 11:49
 3/29 A kérdező kommentje:

Nem akar elvenni feleségül.

4 éve vagyunk együtt. Igergetni igérgetett, de nem történt semmi. A válasz mindig az, hogy "ez a terv", de 34 leszek, és nem tudok tovább várni. Reménykedem benne, hogy talán lesz valaki, aki méltónak tart arra, hogy elvegyen! Bár 34 évesen nem egyszerű, de azért mégis megadnám magamnak az esélyt akkor is!

2022. nov. 7. 11:52
 4/29 anonim ***** válasza:
30%

És a házasság, egy papír tényleg fontosabb mint a szerelem és az akit szeretsz?

Nem érzelmi zsarolásnak szánod ezt egy kicsit? " talán lesz majd aki méltónak tart" 😏

Hát figyelj én vagy a szerelmemhez mennék hozzá, vagy senkihez.

2022. nov. 7. 12:10
 5/29 A kérdező kommentje:

Ha az csak egy darab papir, akkor miért nem????

Nem, nem annak szánom! Megértem, hogyha nem érek annyit, ha neki nem számitok annyit, hogy azt a "darab papirt" aláirja, de ha ez így van, akkor én elköszönök lassan. Nincs semmi baj, ha ezt ő nem szeretné, mert megértem, ha ennyire nem vagyok fontos, és nem vagyok értékes, de akkor én megyek, és nekem ez ugyan nagyon fáj, de akkor lassan mennem kell, muszáj mennem

2022. nov. 7. 12:17
 6/29 anonim ***** válasza:
19%

Én szerintem ezzel hogy ezen lovagolsz egyfolytában, csak nyomást helyezel rá és annál jobban nem lesz kedve hozzá.

Nem értem miért ennyire lényeges ez neked? 🙂

Ha most szakítasz a következő kapcsolatodban is jó esetben éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy egyáltalán az esküvő szóba kerüljön. Mivel leszel előrébb?

Miért nem nyugodsz le egy kicsit, és ha a barátod majd látja hogy normális vagy és nem erőszakoskodsz vele majd talán ráveszi magát erre az egészre.

2022. nov. 7. 12:22
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
Az miért zsarolás, hogy saját magát előrébb helyezi, mint a férfit???
2022. nov. 7. 12:27
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem voltam erőszakos. Párszor megkérdeztem. (Úgy 2 havonta egyszer)

Eképpen zajlott a párbeszéd:

Elveszel? (Mosolypofi)

Válasz: Ez a terv!

Ezzel mit kezdjek?

Azért, mert nekem ez fontos. Nem érzem mar magamat emiatt értékesnek sem! Egyebként, ha csak egy darab papir, akkor miért nem lehet? Minden tőlem telhetőt megtettem. A házimunka 100%át is ellátom, mellette dolgozom, jól is keresek, nem lehetek akkor olyan rossz "party", mégsem kér meg!

Igen, de ebben a kapcsolatban, nincs rá esélyem, egy következőben meg talán lesz, a korom miatt persze nem sok, de a nullánál több!

2022. nov. 7. 12:32
 9/29 anonim ***** válasza:
35%

Lehet hogy csak két havonta kérdezel rá, de ne gondold hogy nem tudja te ezen görcsölsz állandóan. Én egy idős vagyok veled, van egy 15 éve tartó kapcsolatom nincs gyerekünk, nem vagyunk házasok..

De eszembe se jutna ezek miatt szakítani. Nem ezen fog múlni se az életem, se a boldogságom.

De persze a te életed, a te döntésed. 🙂

2022. nov. 7. 12:41
 10/29 anonim ***** válasza:
94%

A mosolypofi volt a gond, azt hitte, csak viccelődsz, poénkodsz. Meg az, hogy nem folytattad a kommunikációt. Így kellett volna:

-Elveszel? (NINCS mosolypofi.) Komolyan kérdezem.

-Ez a terv.

-És kb. mikorra tervezed? Már nagyon várom.

(És akkor kénytelen lenne legalább valami megközelítőleges választ adni a kérdésre.)

2022. nov. 7. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!