Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt olyan nő, akit hosszú évek után kapuzárási pánik miatt hagyott ott a párja? Engem hirtelen dobott el, szinte a egyik napról a másikra…
9 év után tettek lapátra! Lecserélt egy 24 éves feszespicsaju k*rvára!
És itt maradtam 33 évesen... nem hiszem, hogy valaha ezt ki fogom heverni...
Üdv a klubban
23
Nagyon sajnálom!! Én is ezt gondolom most, hogy ezt nem fogom kiheverni soha, akkora fájdalom ez…
22-es Ez egy tinilány kérdése, nem 50-es nőé!
A miérteket a szakításnál érdemes lett volna tisztázni, most sem késő, kimondathatod vele, hogy nem szeret, nem boldog veled, főleg ha az okait is kifejti, hátha ettől könnyebb lesz. Legalább ennyit megérdemelsz!
Aki így szakít, az a kapcsolatban sem volt egyenes, de ezt 14 év után tudnod kellene.
Ez valószínűleg igaz. De ő most velem egyidős nőkkel randizik. Nem fiatalokkal. Én legalább tíz évvel látszom fiatalabbnak a koromnál, messze nem vagyok nénis. Nagyon figyelek a külsőmre.
De attól függetlenül igazad van…
Nagyon sajnállak, és átérzem, persze ezzel nem leszel előrébb.
Viszont most az egyetlen hasznos dolog, amit tehetsz és a javadat szolgálhatja, ha hagyod őt élni. Bármi is a fusztrációja, most az a fixa ideája, hogy neki külön kell léteznie, bepótolni és megélni dolgokat, amik hiányoznak neki. Tegye.
Ha valóban rendben volt a kapcsolatotok, meggyőződésem, hogy vissza fog találni hozzád, csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!