Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van-e itt olyan nő, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e itt olyan nő, akit hosszú évek után kapuzárási pánik miatt hagyott ott a párja? Engem hirtelen dobott el, szinte a egyik napról a másikra…

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 17:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Egyebkent nagyon sajnalom baromi nehez lehet ha van magyarazat ha nincs..
2022. okt. 20. 18:39
 22/32 A kérdező kommentje:
Az. Rettenetes. Ezért akartam valakivel beszélgetni, aki hasonlót élt át. Én örökre terveztem, és ennek most vége, legalább tudnám miért…
2022. okt. 20. 18:45
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

9 év után tettek lapátra! Lecserélt egy 24 éves feszespicsaju k*rvára!

És itt maradtam 33 évesen... nem hiszem, hogy valaha ezt ki fogom heverni...

Üdv a klubban

2022. okt. 20. 19:01
 24/32 A kérdező kommentje:

23

Nagyon sajnálom!! Én is ezt gondolom most, hogy ezt nem fogom kiheverni soha, akkora fájdalom ez…

2022. okt. 20. 19:17
 25/32 anonim ***** válasza:
22%

22-es Ez egy tinilány kérdése, nem 50-es nőé!

A miérteket a szakításnál érdemes lett volna tisztázni, most sem késő, kimondathatod vele, hogy nem szeret, nem boldog veled, főleg ha az okait is kifejti, hátha ettől könnyebb lesz. Legalább ennyit megérdemelsz!

Aki így szakít, az a kapcsolatban sem volt egyenes, de ezt 14 év után tudnod kellene.

2022. okt. 20. 19:25
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Pedig jobb ha elfogadod, hogy minden ember osztonleny. A pasik plane, nem veletlen, hogy a nok ketszer kerulnek lapatra. Egyszer valahol 40 korul, amikor vele egyidos apuci 20as 30as not akar, mert fiatalabb not akar. Aztan meg ha osszejon az elvalt 40es nonek egy uj kapcsolat, akkor 10-15 ev mulva dobjak ujra 50 korul. Itt mar a gyerek, anyosek nem szerepel mint osszetarto ero. A kutatasok szerint a klimax korul sok ferfi elhagyja a nojet, es 46 eves kor korul jezdenek lathatatlanna valni a ferfiak szemeben. A klimaxxal egy ev alatt oregedik egy no annyit mint korabban 10 ev alatt. Itt mar nem no a no, plane nem fiatal. Itt mar kezd nenisedni a kulso es ez miatt van sok elhagyas. Viszont miutan felvetted a neni kulsot egyszer, akkor onnan mar kevesebb drasztikus atvaltozas van, csak oregedes.
2022. okt. 20. 20:32
 27/32 A kérdező kommentje:

Ez valószínűleg igaz. De ő most velem egyidős nőkkel randizik. Nem fiatalokkal. Én legalább tíz évvel látszom fiatalabbnak a koromnál, messze nem vagyok nénis. Nagyon figyelek a külsőmre.

De attól függetlenül igazad van…

2022. okt. 20. 20:38
 28/32 anonim ***** válasza:
Legtöbbször egyidős nők jutnak nekik, és ez a megváltozik mindkét részről igaz van amikor a nő lép le, és van amikor a férfi, de vannak életre szóló kapcsolatok is, nem volt szerencséd
2022. okt. 20. 20:42
 29/32 A kérdező kommentje:
A társkeresőn keresnie sem kell. A nők tálcán kínálják magukat neki, huszas, harmincas nők is. De a vele egyidősöket szereti. Mindegy is már…
2022. okt. 20. 21:04
 30/32 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, és átérzem, persze ezzel nem leszel előrébb.

Viszont most az egyetlen hasznos dolog, amit tehetsz és a javadat szolgálhatja, ha hagyod őt élni. Bármi is a fusztrációja, most az a fixa ideája, hogy neki külön kell léteznie, bepótolni és megélni dolgokat, amik hiányoznak neki. Tegye.

Ha valóban rendben volt a kapcsolatotok, meggyőződésem, hogy vissza fog találni hozzád, csak idő kérdése.

2022. okt. 22. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!