Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen hosszú volt a leghossza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hosszú volt a leghosszabb kapcsolat/akár házasság amiből kiléptetek?

Figyelt kérdés

És hány évesek voltatok? Mi volt az oka?

Én most vagyok 24/L és 6 éve vagyunk egy pár de úgy érzem ennek nincs jövője, nem azért mert valaki rossz lenne a másikhoz, egyszerűen csak nem vagyunk már kompatibilisek. 6 év után viszont nem tudom h kell egyedül lenni, mással meg megint a nulláról kezdeni...

De muszáj lesz, mert ennek így nincs jövője. Ezért vagyok kíváncsi h nektek ez h ment ? És hogy milyen érzés volt utána? Megbántátok vagy utólag jó döntés volt?

Köszi!

2022. jún. 15. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
7 év 34 vagyok
2022. jún. 15. 15:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
2,5 év után, előtte sokat filóztam rajta, de pont ugyanezért léptem ki. Egyáltalán nem éltem meg nehéznek, egy héten belül boldogabb voltam, mint előtte. De ehhez az is kellett, hogy kolis voltam, nem voltam egyedül, voltak mindig programok. Szerintem jó döntés volt. Utána egy éven belül találkoztam a férjemmel, akivel sokkal jobb volt a kapcsolatunk, most tart 10 éve.
2022. jún. 15. 15:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
16 évig voltunk együtt, a szakításkor 38 voltam, most 41 vagyok. Családot szerettünk volna, gyereket, de több évnyi próbálkozás, orvosi vizsgálatok és vetélés után nekem már nem volt erőm újra próbálkozni, nem akartam a szervezetemet kitenni több gyógyszernek, amúgy is nagyon kevés volt az esély, hogy összejönne a baba. Ő ekkor eléggé kimutatta a foga fehérjét, elhordott mindennek, hogy nem vagyok képes szülni, és már próbálkozni sem, nem is vagyok anyának való, sőt nő sem vagyok igazán, örökbefogadásról hallani sem akart, stb., nagyon fájtak ezek a dolgok, és pár hónap múlva szakítottam. Ő azóta is egyedül van, én pedig találtam egy olyan férfit, aki gyerek nélkül is elfogad, és végre boldog vagyok.
2022. jún. 15. 15:16
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

20 év, házasság, elköltözött -közös megbeszéléssel - egy nőhöz, de előtte már évekig nem is éltünk egy szobában:) és így is rohadt nehéz volt beadni a válópert! NEM bántam meg, egy pillanatig sem, azóta sem,...de érdekes mostanában sok jó tulajdonságára döbbenek rá :)) és amíg a pasik jönnek-mennek az életemből ő állandó, lévén van egy fiunk. GYerekfejjel köttetett a házasság és nem is kellett volna..! Mindkettőnknek volt más közben. Jobb!

Hogyhogy nem vagytok kompatibilisek ennyit változtatok? És akkor az miért baj?

Nem lehet hogy csak a szenvedély múlt el? azon lehet lendíteni. Én nem szeretem ezt a "lecseréljük mert elromlott " dolgokat egy párterápia sokat segítene lehet. De ezek most csak a gondolataim..

:)

De a te eseted merőben más

2022. jún. 15. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Barátom 7 éves kapcsolatbol lépett ki 39 évesen mert "korlátozni akarta az exe"ennyit mondott.(valoszinusitem a nő hazassagot stb akart volna barátom meg nem egy apukatipus, de kicsit sem..)

Nekem 4 év volt a leghosszabb, eljegyzést bontottunk. Állandoan kritizált pl miert kávézom ne lakkozzam a körmöm esakarmilyen bagazellnek néz ki ez mint eljegyzésbontási ok de azert 4 év mulva már kiálltam önmagamért nem hagytam magam elnyomni, innen meg elindult a lavina egészen az eljegyzés bontásig. Ez mellett allandoan nőket lesegetett mellettem stb habár nem csalt meg soha, de addigra már ettol is kikeszultem hogy folyamatosan aláz ezzel

2022. jún. 15. 15:26
 6/14 anonim ***** válasza:
*ez mellett a munkámat (penzigy vezető pozicio)is folyamatosan lenezte, folyamatosan ásta alá az önbizalmam a drága vőlegényem.
2022. jún. 15. 15:28
 7/14 anonim ***** válasza:
8 éves kapcsolat, 24 voltam amikor vége lett
2022. jún. 15. 15:29
 8/14 anonim ***** válasza:
16 év. Nem önszántamból léptem ki
2022. jún. 15. 15:37
 9/14 anonim ***** válasza:

5,5 év és pontosan ilyen okok miatt léptem ki mint Te kedves kérdező! 24 voltam akkor.

Nem is veszekedtünk, de teljesen más iranyba fejlődtünk. Neki nem volt nagyon véleménye semmiről, mindenre csak rábólintott és engem "követett". Én meg úgy éreztem, hogy általa nem vagyok több, csak kevesebb. Nagyon nehéz volt meghozni a döntést. Kb. 1,5 évvel hamarább elhatároztam magam mire végül megléptem. Addig összekötött a suli meg egyebek. Kegyetlen volt ígyis, sajnáltam őt mert neki nagyon fájt. De nekem igazából felszabadulás volt...

Tapasztalatból mondom, lépd meg Te is. Nem lesz könnyű, de sajnálatból ne matadj vele.

27/F

2022. jún. 15. 17:01
 10/14 anonim ***** válasza:
5,5 év. 21 évesek múltunk, nagyon nem egy irányba tartottunk, kinőttük egymást. Jó döntés volt. Eleinte volt nehéz, de sokkal könnyebben viseltem, mint gondoltam. Nem sokkal később jöttem össze a férjemmel, 12 éve vagyunk együtt, vele nagyon is egy irányba tartunk :)
2022. jún. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!