Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vagyok életem eddigi leghosszabb kapcsolatán, most mi lesz?
Nem lenne jobb semmi. Mert ennek vége van. És most mi lesz? Semmi. Megy tovább az élet. Ő nem a párod. Minél előbb elfogadod, annál jobb lesz neked is.
Hogy képes nekifutni az ember újra? Úgy, hogy racionalizál:
1. ha meg sem próbálom, 100%, hogy egyedül maradok.
2. ha megpróbálom, akkor ha csak 1% is az esélye, hogy találok egy rendes embert, már több, mint ha neki sem futottam volna.
Ennyi. Mély levegő és menni tovább!
Szerintem ez e fogy az időt felejtsd el. Az is lehet, hogy nem tartós kapcsolatban fogod tölteni az életed és az is OK.
Másrészt meg, ha megnézed azokat, akik együtt maradnak, nem tudom mennyi olyat látsz, amit annyira irigyelsz. Tök nehéz ez az egész. Szerintem nagyon kevés olyan valaki van, aki tudja mit csinál és a helyén van ilyen szempontból. Itt nincsenek receptek. Te is rögtönözz bátran, meg menj a saját fejed után. Ne korlátozzon az, amit a társadalom sugall, hogy baj van, ha nincs tartós párkapcsolatod. Ezt azért írom, hogy ez talán felszabadít. Ez lenne a fontos, hogy ne legyen nyomás rajtad. Egyszerűen lépked előre az életben és figyeld milyen hatások érnek, kik kerülnek az utadba mit akartok egymástól. és majd ez az egész kiad egy mintát és az lesz az életed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!