Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amit egyedülállóként töltöttetek?
Figyelt kérdés
20/L Lassan másfél éve vagyok egyedül..2016. júl. 21. 22:36
2/27 anonim válasza:
16 év talán. Aztán lett egy barátnőm, aztán szakítottunk, aztán jött 6 egyedülálló év, aztán 2,5 év kapcsolat, aztán azóta megint egyedülálló vagyok (kb 3 év).
4/27 A kérdező kommentje:
Lemaradt,hogy kezdek félni,hogy nem találok senkit,mindenkinek össze jön körülöttem,de nekem egyszerűen nem. Kis cirkuszi majomnak érzem magam :D
2016. júl. 21. 22:39
5/27 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nem számoltam.
De kb majd 2 év.
6/27 anonim válasza:
Hát ha az első kapcsolatig nem számoljuk az éveket (14 évesen volt először barátnőm), akkor 4 év volt a leghosszabb idő egyedül. Jelenleg pedig lassan 2 éve nincs senkim.
7/27 A kérdező kommentje:
Volt egy 3 éves kapcsolatom, utána egy 4 hónapig tartó,de ott agyon lettem csalva az a kevés idő alatt is :/ így félek is egy kapcsolattól :/
2016. júl. 21. 22:44
9/27 anonim válasza:
Egész életemben egyedülálló voltam.
24/L
10/27 anonim válasza:
Volt egy 5 és fél éves kapcsolatom (14-19), utána jött 8 éves csodás egyedülállóság. De úgy hogy nem ismerkedtem és nem jártam sehova soha. Szóval nem csoda. Aztán még így is neten megismertem valakit a végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!