Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghosszabb idő, amit egyedülállóként töltöttetek?

Figyelt kérdés
20/L Lassan másfél éve vagyok egyedül..
2016. júl. 21. 22:36
1 2 3
 21/27 Noren1989 ***** válasza:

22 évig nem volt barátnőm.

26/F

2016. júl. 22. 08:58
 22/27 anonim ***** válasza:

Egy rossz kapcsolat után majdnem 4 évig voltam egyedül, bár én nagyon jól éreztem magam a bőrömben így is, az első pár hónapot leszámítva (csúnya szakítással zárult). Jót is tett, hogy nem kerestem, nem erőltettem semmit.

Úgy voltam vele, hogy ha többé nem lesz senkim, az sem baj, hiszen nagyon sok fronton építettem az életem (sosem gondoltam úgy, hogy az élet értelme egy párkapcsolat lenne), nem akartam csak azért kapcsolatba lépni, hogy legyen valakim, eldöntöttem, hogy amíg nem ismerek meg valakit, aki minden fontos dologban passzol hozzám, addig nem pazarolom sem a saját, sem mások idejét.

4 év után megismertem a férjem, akivel minden klappol, megérte várnom.

2016. júl. 22. 12:49
 23/27 anonim ***** válasza:
Lassan 10 éve vagyok egyedül, de ez részben az én döntésem is volt, hogy egy időben nem kerestem társat.
2016. júl. 22. 12:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt még soha senkim :D

Szóval fejezd be a szomorkodást, másfél év az semmi. Csinálj valami mást és majdcsak lesz valakid, de ne görcsölj rá, mert az fura és nem is élvezetes igazán :D

18/L

2016. júl. 22. 19:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Màr 26 eve
2016. júl. 22. 19:15
 26/27 anonim ***** válasza:
Életem első 16 éve. Utána már viszonylag rövid, maximum pár hónapos (talán 3-4) időszakokról beszélhetek, amit szingliként töltöttem.
2016. júl. 22. 19:28
 27/27 anonim ***** válasza:
7689 nap.
2016. júl. 22. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!