Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen hosszú volt a leghossza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hosszú volt a leghosszabb kapcsolat/akár házasság amiből kiléptetek?

Figyelt kérdés

És hány évesek voltatok? Mi volt az oka?

Én most vagyok 24/L és 6 éve vagyunk egy pár de úgy érzem ennek nincs jövője, nem azért mert valaki rossz lenne a másikhoz, egyszerűen csak nem vagyunk már kompatibilisek. 6 év után viszont nem tudom h kell egyedül lenni, mással meg megint a nulláról kezdeni...

De muszáj lesz, mert ennek így nincs jövője. Ezért vagyok kíváncsi h nektek ez h ment ? És hogy milyen érzés volt utána? Megbántátok vagy utólag jó döntés volt?

Köszi!

2022. jún. 15. 15:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Bár nem jó mikor az ember szakít, de jó tudni h más is nehezen lépte meg ezt, nem csak én vagyok ilyen helyzetben.

#4-es, ahogy leírták itt többen, hogy nem egy irányba fejlődtünk. Más az értekrendünk, neki más dolgok lettek fontosak, nekem is más, az elképzeléseink, máshogy reagálunk helyzetekre, sokszor merőben mást gondolunk dolgokról, témákról.

Bár mellettem ő nagyon sokat önállósult, annó 6 éve szinte egy kisfiú volt, akinek mindegy volt minden, ennek örülök hogy erősödött a személyisége.

18 évesen jöttünk össze, persze hogy már nem vagyunk ugyanazok, és ami ma lett a másikból az nem feltétlenül tetszik már (ez kölcsönös). Nagyjából ennyi. Szeretjük egymást, de ez inkább baráti szeretet.

Ma felvetettem, hogy el szeretnék költözni a nyár folyamán, azt mondta h szerinte sem rossz ötlet ha külön folytatjuk, legalább rajovunk h tényleg ennyi volt vagy pont hogy egymást akarjuk. Szóval megkönnyebbülés hogy ő is így gondolja.

2022. jún. 15. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Most értem ide:) Sajnálom de akkor jó döntést hoztatok , bármi lehet valóban! Sok sikert!
2022. jún. 16. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:

4,5 éves kapcsolatomnak lett vége nemrég, nagyjából ugyanamiatt mint a tied, Kérdező. 22 vagyok, szinte meg gyerekként jöttünk össze, sokat változtunk, ez van. :/

Persze nehéz volt, és ritkán azért még eszembe jut, hogy jók voltunk mi együtt, de nem volt már olyan, mint régen, és mindig bennem volt, hogy nem mellette szeretnék megöregedni, meg tapasztalatot szeretnék gyűjteni, az életünk is túl különböző irányba ment el. Szóval azt érzem, jó döntés volt részünkről.

2022. jún. 16. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:
20 év (15 házasságban), két gyerek. Megcsalás miatt.
2022. júl. 8. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!