Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hányszor szakítottak veled,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor szakítottak veled, és te hányszor szakítottál? Hogy viseltétek a leghosszabb kapcsolat utáni szakítást?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 23:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

6 kapcsolatom volt. Nehéz megmondani. Ha a kérdés az ki kötődött jobban a szakítás pillanatában, akkor 3 esetben én 2 esetben a másik fél. (1 kapcsolatom pedig tart)

De alapvetően a lezárás, (1 esetet kivéve) szinte mindig közös megegyezéssel történt. Tehát leültünk átbeszéltük és amikor zsákutcába kerültünk együtt zártuk le.

Szerencsére mindig korrekt párjaim voltak, és drámák nélkül tovább tudtunk lépni.

2021. jan. 15. 23:49
 2/14 anonim ***** válasza:
0:4
2021. jan. 15. 23:56
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Velem: 0

Én: 3

A leghosszabb kapcsolatom azért ment tönkre, mert rengeteg probléma adódott az életemben és nem tudtam fenntartani még egy kapcsolatot is. Nyilván valahol rosszul érintett kilépni, de oka volt a szakításnak. Mivel én szakítottam, nem estem depresszióba utána.

A másik 2 csak komolytalan kapcsolat volt, felszabadító volt befejezni őket.

2021. jan. 16. 00:07
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

5 kapcsolat.

4-ben velem szakítottak

1-ben én

Leghosszabb 2 év volt azt szörnyen viseltem alig aludtam nem ettem, nem ittam 5 kg-t fogytam 1 hét alatt, random sírvafakadtam mindenhol és bármikor.

2021. jan. 16. 00:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy, két és fél éves kapcsolatom volt, aminek végül én mondtam ki hogy vége, de nem rajtam múlott a dolog, a párom gyakorlatilag már kilepett akkorra a kapcsolatból, csak nem tudta meghozni a végső döntést. Ez körülbelül fél éve történt, és sajnos még mindig nem vagyok túl rajta, bár össze sem lehet hasonlítani a mostani állapotomat azzal ahogyan a szakítás követő 2 hónapban voltam.
2021. jan. 16. 00:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Velem 1, én 2
2021. jan. 16. 00:40
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

Bennem most már megfogalmazódott, hogy BÁRMENNYIRE összhangba kerültünk egymással az elmúlt időszakban megint (főleg szenteste napja volt a döntő a délelőtti órákban,) MÉGISCSAK ELHAGYOM!

Az előzmények miatt: NEM BESZÉLT TISZTELETTEL A FRISSEN ELHUNYT ÉDESANYÁMRÓL (1019. augusztusa,) simán goromba és kirekesztő szemléletű volt velem abban az időszakban, amikor még nagyon vadi új volt a gyászom - MÉGHOZZÁ FÉL ÉVIG!

Szerintem ebben az esetben SENKI SEM TUDNA MEGBOCSÁTANI! (Amúgy meg nincs szüksége rám - van Élete Szerelme, hozzám csak egy kicsit vonzódik - TÖBBSZÖR KIJELENTETTE, hogy nem én vagyok az "igazi" számára.)

2021. jan. 16. 01:39
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Helyesbítek: TÖBBSZÖR "kijelentette" helyett TÖBBSZÖR ÉRZÉKELTETTE különböző módokon.

A testbeszéde viszont nagyon erős érdeklődést sugall felém. (Én pedig a "csak szexuális jellegű" vonzalommal nem tudok mit kezdeni.)

Az Ő esetében fogalmazódott meg bennem először a gondolat, hogy ANYUKA szeretnék lenni - nem voltam már fiatal 43 éves, az illető akkor 34. Kijelentette akkor, hogy túl idős vagyok a számára, de nem sokkal a beszélgetés után ESDEKLŐ KISKUTYA SZEMEKET meresztett rám. Ki érti ezt?

2021. jan. 16. 01:44
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

1 kapcsolatom volt eddig, 7 évig tartott, "én" szakítottam, de nem volt más választás azokután, hogy ismerkedett..

Változóan viselem, az egyik kommentelohoz hasonlóan fogytam, 2 hét alatt 7 kilót. A sírás az random jön, pár naponta / hetente, de akkor simán egy órán keresztül is sírok. Egyébként elvagyok, nem szeretnék már vele lenni, csak mégis fáj, hogy ő már nem szeretett engem és az, hogy hátbaszúrt, ahelyett, hogy szépen elengedtuk volna egymást korrekt módon..

2021. jan. 16. 09:16
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Velem: nulla

Én: négy

Közös megállapodás: egy

A válásom után nehéz volt, hiszem 12 év ment a kukába és még szerettem, de én mondtam ki a végét, mert ő elült volna a langyos semmiben. A többi is nehéz volt de meggyászoltam és elengedtem.

2021. jan. 16. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!