Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szakítottak veled, és te hányszor szakítottál? Hogy viseltétek a leghosszabb kapcsolat utáni szakítást?
6 kapcsolatom volt. Nehéz megmondani. Ha a kérdés az ki kötődött jobban a szakítás pillanatában, akkor 3 esetben én 2 esetben a másik fél. (1 kapcsolatom pedig tart)
De alapvetően a lezárás, (1 esetet kivéve) szinte mindig közös megegyezéssel történt. Tehát leültünk átbeszéltük és amikor zsákutcába kerültünk együtt zártuk le.
Szerencsére mindig korrekt párjaim voltak, és drámák nélkül tovább tudtunk lépni.
Velem: 0
Én: 3
A leghosszabb kapcsolatom azért ment tönkre, mert rengeteg probléma adódott az életemben és nem tudtam fenntartani még egy kapcsolatot is. Nyilván valahol rosszul érintett kilépni, de oka volt a szakításnak. Mivel én szakítottam, nem estem depresszióba utána.
A másik 2 csak komolytalan kapcsolat volt, felszabadító volt befejezni őket.
5 kapcsolat.
4-ben velem szakítottak
1-ben én
Leghosszabb 2 év volt azt szörnyen viseltem alig aludtam nem ettem, nem ittam 5 kg-t fogytam 1 hét alatt, random sírvafakadtam mindenhol és bármikor.
Bennem most már megfogalmazódott, hogy BÁRMENNYIRE összhangba kerültünk egymással az elmúlt időszakban megint (főleg szenteste napja volt a döntő a délelőtti órákban,) MÉGISCSAK ELHAGYOM!
Az előzmények miatt: NEM BESZÉLT TISZTELETTEL A FRISSEN ELHUNYT ÉDESANYÁMRÓL (1019. augusztusa,) simán goromba és kirekesztő szemléletű volt velem abban az időszakban, amikor még nagyon vadi új volt a gyászom - MÉGHOZZÁ FÉL ÉVIG!
Szerintem ebben az esetben SENKI SEM TUDNA MEGBOCSÁTANI! (Amúgy meg nincs szüksége rám - van Élete Szerelme, hozzám csak egy kicsit vonzódik - TÖBBSZÖR KIJELENTETTE, hogy nem én vagyok az "igazi" számára.)
Helyesbítek: TÖBBSZÖR "kijelentette" helyett TÖBBSZÖR ÉRZÉKELTETTE különböző módokon.
A testbeszéde viszont nagyon erős érdeklődést sugall felém. (Én pedig a "csak szexuális jellegű" vonzalommal nem tudok mit kezdeni.)
Az Ő esetében fogalmazódott meg bennem először a gondolat, hogy ANYUKA szeretnék lenni - nem voltam már fiatal 43 éves, az illető akkor 34. Kijelentette akkor, hogy túl idős vagyok a számára, de nem sokkal a beszélgetés után ESDEKLŐ KISKUTYA SZEMEKET meresztett rám. Ki érti ezt?
1 kapcsolatom volt eddig, 7 évig tartott, "én" szakítottam, de nem volt más választás azokután, hogy ismerkedett..
Változóan viselem, az egyik kommentelohoz hasonlóan fogytam, 2 hét alatt 7 kilót. A sírás az random jön, pár naponta / hetente, de akkor simán egy órán keresztül is sírok. Egyébként elvagyok, nem szeretnék már vele lenni, csak mégis fáj, hogy ő már nem szeretett engem és az, hogy hátbaszúrt, ahelyett, hogy szépen elengedtuk volna egymást korrekt módon..
Velem: nulla
Én: négy
Közös megállapodás: egy
A válásom után nehéz volt, hiszem 12 év ment a kukába és még szerettem, de én mondtam ki a végét, mert ő elült volna a langyos semmiben. A többi is nehéz volt de meggyászoltam és elengedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!