Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szakítottak veled, és te hányszor szakítottál? Hogy viseltétek a leghosszabb kapcsolat utáni szakítást?
Koszi a válaszokat :)
En meg sosem szakitottam, 6 eve vagyunk egyutt... viszont nagyon zavar az a paromba h nelkulem hoz döntéseket,holott mar 2 eve egyutt elunk.... neki en a 2. Baratnoje vagyok. Nagyon szeretjük egymast de neha a falra maszok tole.. azt erzem h 26 evesen komolyabbnak kene lennie...
En 24 vagyok es nem a csaladalapitasra gondolok hanem a hozzáállásáról az eletbe neha azt hiszem alomvilagba el.....
Ha már megfogalmazódott benned a szakítás gondolata, az nem túl jó.
Próbálj meg vele leülni beszélni, mert ennek így nem lesz jó vége.
Velem 2x "szakítottak", 1-2 hetes bohóckodások voltak, nem érdekelt, én 2x szakítottam, az első szintén 2 hét után volt ami alatt csak 2x találkoztunk 😅
A 2. 7 év után történt, nagy megkönnyebbülés volt hogy végre kintudtam mondani! Jól voltam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!