Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt olyan nő, akit hosszú évek után kapuzárási pánik miatt hagyott ott a párja? Engem hirtelen dobott el, szinte a egyik napról a másikra…
Azt meg nem értem, hogy pszichológusok nem így működnek.Hogy?
Mióta ez megtörtént, engem pszichológus kezel, különben nem élném túl, hogy ennyi idő után így el lettem dobva!!
12
Inkább tanuld meg leírni a pszichológust
11-es 2 pszichológussal te beszéltél, nem ő, akinek az indíttatásait tudni kellene, szakember erre ilyet nem mond!
Semmit nem mondtál a kapcsolatotokról. Hány évesek vagytok, házasok -e, mióta, van -e gyerek. 14 év alatt rengeteg feszültség felhalmozódhat, voltak -e állandó veszekedések, vagy csak úgy éltetek a langyosban lesz, ami lesz alapon, vagy esetleg mindig kibeszéltétek a problémáitokat (nyilván nem). Azt én sem értem, hogy mi az, hogy magyarázat nélkül elengedted, az a minimum, hogy miért. Teljesen érthető, ha nem boldog melletted, nem erre vágyik, de ennyivel tartozik, hogy kimondja.
Írtam az elején a kapcsolatunkról. Hogy nem volt semmi gond. Úgy aludt el, hogy fogta a kezem. Minden nap órákat beszélgettünk, ahogy hazajött. Úgy néztük a tv-t, hogy összebújtunk.Terveket szőttünk. Hirtelen változott meg, tényleg egyik napról a másikra. Azt is leírtam, hogy hiába kértem magyarázatot, csak ideges lett, és kiabálni kezdett. Ennyit hajtogatott, hogy egyedül akar élni. Ez nyilván nem volt igaz, mert kiderült később, hogy aktívan randizik másokkal. Azt mondta, nem velem van baja. Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni a helyzetet. Nem volt langyos a kapcsolatunk. Nem ültünk egymás mellett csendben.
Ezért viselt meg ennyire a dolog, és ezért nem érti a környezetem sem, velem egyetemben, hogy mi történt. Tényleg egyik napról másikra dobott el. Most mondhatjátok azt, hogy ilyen nincs. De van! És nem értem, egyáltalán nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!