Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van-e itt olyan nő, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e itt olyan nő, akit hosszú évek után kapuzárási pánik miatt hagyott ott a párja? Engem hirtelen dobott el, szinte a egyik napról a másikra…

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 17:03
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ez biztos, hogy kapuzárási pánik, két pszichológussal is beszéltem. Igazából azért írtam ide, mert szeretnék olyan okkal beszélni, akik hasonló dolgot éltek át…
2022. okt. 20. 17:56
 12/32 Mathus ***** válasza:
36%
ha egyedül akar élni, miért regisztrált társkeresőkre? hagyjuk, a pszihológusok sem így működnek. ez egy kamu kérdés.
2022. okt. 20. 18:01
 13/32 A kérdező kommentje:
Látom, te nem értettél meg,pont ez a bajom hogyha ezt mondta, s beregisztrált egy társkeresőre, nyilván nem egyedül akar élni. Tehát nem mondott nekem igazat. Olyan könnyen kimondod, hogy kamu kérdés, de én belepusztulok már két hónapja.
2022. okt. 20. 18:13
 14/32 A kérdező kommentje:

Azt meg nem értem, hogy pszichológusok nem így működnek.Hogy?

Mióta ez megtörtént, engem pszichológus kezel, különben nem élném túl, hogy ennyi idő után így el lettem dobva!!

2022. okt. 20. 18:15
 15/32 anonim ***** válasza:
2%

12

Inkább tanuld meg leírni a pszichológust

2022. okt. 20. 18:15
 16/32 anonim ***** válasza:
54%

11-es 2 pszichológussal te beszéltél, nem ő, akinek az indíttatásait tudni kellene, szakember erre ilyet nem mond!

Semmit nem mondtál a kapcsolatotokról. Hány évesek vagytok, házasok -e, mióta, van -e gyerek. 14 év alatt rengeteg feszültség felhalmozódhat, voltak -e állandó veszekedések, vagy csak úgy éltetek a langyosban lesz, ami lesz alapon, vagy esetleg mindig kibeszéltétek a problémáitokat (nyilván nem). Azt én sem értem, hogy mi az, hogy magyarázat nélkül elengedted, az a minimum, hogy miért. Teljesen érthető, ha nem boldog melletted, nem erre vágyik, de ennyivel tartozik, hogy kimondja.

2022. okt. 20. 18:21
 17/32 A kérdező kommentje:

Írtam az elején a kapcsolatunkról. Hogy nem volt semmi gond. Úgy aludt el, hogy fogta a kezem. Minden nap órákat beszélgettünk, ahogy hazajött. Úgy néztük a tv-t, hogy összebújtunk.Terveket szőttünk. Hirtelen változott meg, tényleg egyik napról a másikra. Azt is leírtam, hogy hiába kértem magyarázatot, csak ideges lett, és kiabálni kezdett. Ennyit hajtogatott, hogy egyedül akar élni. Ez nyilván nem volt igaz, mert kiderült később, hogy aktívan randizik másokkal. Azt mondta, nem velem van baja. Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni a helyzetet. Nem volt langyos a kapcsolatunk. Nem ültünk egymás mellett csendben.

Ezért viselt meg ennyire a dolog, és ezért nem érti a környezetem sem, velem egyetemben, hogy mi történt. Tényleg egyik napról másikra dobott el. Most mondhatjátok azt, hogy ilyen nincs. De van! És nem értem, egyáltalán nem értem.

2022. okt. 20. 18:28
 18/32 A kérdező kommentje:
50-esek vagyunk. Ketten éltünk. A gyerekek nagyok, mi már úgy kerültünk össze, hogy nem voltak velünk.
2022. okt. 20. 18:29
 19/32 anonim ***** válasza:
96%
Neki nyilván van magyarázata, csak gyáva volt veled megosztani.
2022. okt. 20. 18:36
 20/32 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt gondolom egyre gyakrabban. 🙁
2022. okt. 20. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!