Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy férfi hosszú házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi hosszú házasság után úgy hagyja el a feleségét, hogy először megcsalja és csak aztán hagyja el, az esélyes, hogy minden kapcsolatát hasonlóan zárja le? Vagy esetleg a feleség egy hárpia és nem tudott tőle másképp megszabadulni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 13:23
A kérdező szavazást indított:
Esélyes, hogy ilyen típus, aki mással szemben is így fog viselkedni
Valószínűleg csak a kényszer hozta ezt a megoldást ki belőle
16 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak ez a két opció létezik.
2022. júl. 30. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Igen. A feleségek hárpiák, akiktől nem lehet szabadulni. Szerencsétlen, áldozat férjeknek ezért félre kell qrniuk. Ja, és pesrze szex sincs közöttük már vagy ezer éve.

Aki kellőképen naív, az el is hiszi ezt az igen butyuta magyarázatot a férfiaktól.

Ennél már az is ezerszer jobb, ha azt mondja, hogy oké, nem a legrózsásabb a házasságom, de válni nem akarok, de egy kis kalandban benne vagyok.

2022. júl. 30. 13:55
 3/10 A kérdező kommentje:
3: már otthagyta a feleségét az illető
2022. júl. 30. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tisztességes egy ferfi akármelyikhez is, vagy nem. Ezt nem a nő határozza meg, hanem a férfi belső saját normája.

(Annyira hárpia nem lehet valamiert megiscsak elvette..)

2022. júl. 30. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Ez általában így szokott történni, fordított esetben is. Egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez megint meg fog történni. Mi is egymás miatt váltunk el, és együtt maradtunk.

N

2022. júl. 30. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez csak annyit jelent neki ilyen belefér egy kapcsolatba
2022. júl. 30. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember (legyen férfi vagy nő) addig nem lép ki a hosszabb de már sz@r kapcsolatából, amíg nem jön egy másik. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy legközelebb is így fog tenni, de van rá esély. Éppen annyi, mintha az előző kapcsolatából tisztességesen lépett volna ki.
2022. júl. 30. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ember se erdemli ezt hosszu házasság után pláne.

Elvitte sok évét a másiknak, voltak szép emlékek talán gyerek is, és igy zárni le?

De jo hogy nem vagyok házas.

2022. júl. 30. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Feleség egy hárpia, ó hát persze.

Ennyi erővel a férj meg egy tehetetlen kisfiú, aki bosszúból csak azértis... na, hagyjuk.

Aki felnőtt létére nem képes normálisan elköltözni majd elválni (nem kell a másik fél beleegyezése), az nevetséges.

2022. aug. 2. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha annyira rossz a feleség, miért hazudott azért a férj, hogy megtartsa? :D Miért nem mondta neki, hogy gyász vagy, Jucikám, nekem meg időpontom van a prostimhoz, léptem csá?
2022. aug. 3. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!