Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex megszűnése miatti válás, mennyire gyakori?
Van. Sokminden okozhatja. A legkézenfekvőbb ok a posztnatális depresszió, a hormonháztartás szétesése.
Rosszabb esetben a férj nemtörődöm magatartása, a nőre háruló feladatgleccser megoldása vezet ide.
Előbbit szakember tudja orvosolni, a másikhoz elsősorban érettség és empátia kell. Nem voltam ugyan ilyen helyzetben, de javaslom látatlanban válás helyett ezeknek az okoknak a vizsgálatát.
A kérdés az volt,hogy .....!
Anno én azért vàltam el mert a nejem abszolút nem igényelte a szexet,én viszont nagyon is!
Persze beszéltem vele róla,ajánlottam neki szakember bevonását amiről hallani sem akart!
A pohár akkor telt be mikor mindezek ellenére elkezdett féltékenykedni,ok nélkül!
Meguntam a saját szórakoztatásomat és elváltam!
Családjoggal is foglalkozom, az esetek szerintem kb. 90%-ban, amikor az ügyfél vagy felek felidézi(k), hogyan/mikor romlott meg a kapcsolat, az a szex hiányával/radikális csökkenésével kezdődött.
Nyilván ez már csak egy tünet és nem a probléma gyökere, de rendszerint ez az érv az első 5 mondatban benne van. Szóval meglehetősen gyakori.
#3,
amikor még nem volattok házasok sem kívánta a szexet? Akkor miért mentél hozzá!
Akkor kívánta, de aztán nem? Gondold át, mi lehetett ennek az oka: nem voltál megelégedve a teljesítményével, nem úgy bánt veled, mint házasság előtt, más nő léphetett az életébe...
Kérdezőnek válaszolva: mint ahogy a #65-os is írta: előfordul és nem is ritkán, de határozottan állítom, hogy legalább ilyen számban szűnik meg más okokból is. Ez a sok összeférhetetlenség egyik megnyilvánulása, tehát egy a többi közül.
7. Erre én is kíváncsi vgyok. Lehet eleve frigid volt, csak házasodni akart, hogy könnyebb legyen.
Mondjuk én a kérdést sem értem. Még egy hosszú nap után is kívánom a páromat. :)
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!