Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex megszűnése miatti válás, mennyire gyakori?
Hát ez úgy szokott lenni inkább, hogy valamelyik haragszik a másikra, ezért nincs szex, amiért a másik is megharagszik. Ha erre rájön egy megcsalás is, akkor meg tuti elválnak.
Gyerek születése után tipikusan az szokott lenni, hogy az anya sokat van egyedül, nem érzi magát szeretve, az apa meg azt követeli vissza, ami előtte volt, de az új szerepbe nem kapcsolódik be... Szóval mindkettőnek hiányzik a másik, de szépen felépül egy fal a sérelmekből és addig duzzognak, hogy a másik már biztos elhidegült és érdektelen, amíg tényleg elhidegülnek.
15. Ki az a hülye, maradi ember aki érzelemmel vagy szeretkezés megvonással bünteti a másikat? A bekülős szex sem rossz azért, de én sosem tudtam így lenni :D
Talán akkor amikor tudtam hogy Xy csak kihasznál, stb.
Nálunk ez volt a helyzet 22 év után, egyszerűen egymásra néztünk és mindketten azt mondtuk nem éri meg a fáradságot. Az összebújással nem volt probléma, néha volt csókolózás, de férfiként nem vonzott a nejem látványa.
50 évesen +30kg felesleggel egyszerűen nem gerjedtem rá, ahogy ő se rám. Volt pár kísérlet arra, hogy rendbe hozzuk, de nem ment. Voltunk tanácsadáson, szedtem be viagrát(ami segített), de nem akartam így élni. Aztán félreléptem egy fiatalabb nővel amit mind a ma napig bánok, viszont rávilágított arra, hogy tudok kanos lenni, csak kell a látvány.
Az exem nem ezt érdemelte, elmondtam neki mi történt és láttam rajta a csalódottságot, meg kellett volna ezt beszélnünk.
Azóta van egy új partner akivel bár nem élünk együtt, de nagyon sok időt töltünk együtt. A szex jól működik, sokkal fickósabb vagyok mellette, lefogytam 10kg, jobban érzem magam. Az is sokat számít, hogy 12 évvel fiatalabb nálam, sok energiája van ami engem is arra ösztökél, hogy kondiban tartsam magam.
18. Ez olyan, mintha a férfiak nem kényelmesednének el. Oh, dehogynem.
A másik, szerintem azért nem itt kell villogni hogy mennyivel fiatalabb az új. Ez is csak egy olyan dolog, hogy a többi férfinak fel lehet vele vágni és imponáló. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!