Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki nincsen túl az exén még hosszú idő után sem és szereti még?
Nagyjából ilyen egy évre gondolok.
Ti mit csináltok, hogyan terelitek el róla a figyelmetek? Nem kínoznak olyan gondolatok hogy mi van ha mással van, ismerkedik vagy ilyesmi?
Még nem tartok egy évnél mondjuk, de igen kínoznak ilyen gondolatok.
Viszont ha nem ment akkor mem erőltethetem mert később úgy is csak boldogtalanabb leszek.
Így olvasok, gyakorizok, facebookozok.. Esetleg festek írok, akár verset is. Kreatívkodom.
Persze éjszaka elalvás előtt vagy random amikor nem csinálok éppen semmit akkor eszembe jut.
Igyekszem a rossz dolgokra emlékezni jelenleg, h ne hiányozzon. Ez be is válik.
Emlékek nagy részét elégettem.
(Mármint az ilyeneket, mint hajtincs, vagy baba amit róla mintázva vartam. A használati tárgyak megmaradtak)
Ismerkedem is, 1 ember volt már utána bár nem sokáig. Nem illettünk igazán össze és nem lettünk szerelmesek, annyira viszont meg tudtam szeretni az illetőt, h az előző hiánya enyhüljön.
4. Sajnálom :( akkor a ti esetetek sem egyszerű.. ezek után viszont jobban is jártál.:)
2. Részvétem neked is, hidd el neked is lesz olyan aki jobb, bár tudom hogy ez nem vigasz most
5. Is-is.. nem is volt igazi lezárás soha, csak különválások amik rossz érzést hagytak maguk után és kérdőjeleket
Szeretni nem szeretem őket, nem is gondolok rájuk.
Viszont szexuális jellegű dolgokban az utolsó kettőt nem tudom kiverni a fejemből. Minden egyes új alkalmi partnerrel is csak az jut eszembe, hogy velük milyen jó volt. Főleg az utolsóval. Ez egyébként nem sokszor van, de akkor elég intenzív érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!