Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki nincsen túl az exén még hosszú idő után sem és szereti még?
Nagyjából ilyen egy évre gondolok.
Ti mit csináltok, hogyan terelitek el róla a figyelmetek? Nem kínoznak olyan gondolatok hogy mi van ha mással van, ismerkedik vagy ilyesmi?
Nagyon durva érzés.
Amúgy vannak fotók és videók az utolsóról, amiket valamiért nem tudtam törölni - pedig automatikusan törlök mindent. A kérdés miatt pedig nosztalgiázhatnékom lett és meg is könnyeztem. Mi a f…😅😄
11es.
Sajnálom :( Át tudom érezni. Nekem közös videók vannak, meg, egy egész közös képalbum.
(Ezt eddig 20 perccel ezelőtt írtam le, majd közben elálmodoztam arról, hogy kiderül, h nem akart ő engem bántani és még szeret, lalala. Hülye álmok. Nem lesz ilyen, de ha lesz is, vele nem szabad együtt lennem.)
A plüss mindig az ágyamon van a közelében van, aminek még mindig olyan illata van mint neki.. Pedig több hónapja szakítottunk és nem csak én érzem azt az illatot, még a barátnőm is, akinek sosem volt szimpatikus.
Szakítás után kb másfél hónappal a közös képekből csináltam egy romantikus videót.. ahh.. Annyira szerettem. Pedig egy féreg, aki megérdemelte, h utána megverjem.
Kapcsolat közben is folyton bántott lelkileg, megcsalt, fagyba kirakott éjjel mert ő részeg és hülye..
Gyűlölnöm kéne. Egy nagy részem gyűlöli is és azt akarja, h fájjon neki.
De a belső gyermek valamiért még szereti.
29/F.
Engem 3 hónapja hagyott el. Iszonyat megvisel, konkrétan 5 éves kapcsolatom után nem éreztem ezt az ürességet, fájdalmat. Teljesen úgy éreztem hogy vele fogok családot alapítani. Hogy ő az igazi. Nem közös megegyezés volt, semmi lehetőséget nem adott hogy átbeszeljük,iszonyat harag volt bennem a második héten sok midnent hozzá vágtam ami bennem volt. Ő egy elvált anyuka 4 éves kislánnyal. Nagyon jól alakult minden, amíg a volt férj felnem tűnt.. Kezet emelt rá, ami miatt természetesen én össze is verekedtem vele. Utána következő másfél hónapban nagyon feszült voltam, nem tudtam kezelni a folyamatos feszültséget, végül ezért eldobott..pedig mindenben mellette álltam.Egy ideig egyre jobban voltam, sport, munka stb. De most ez a 3 hónap szerintem lélektani határ. Ha eddig nem írt többet nem is fog Szóval én most reccsen vagyok. Nem is tudom jelenleg mással elképzelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!