Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent vmit a gyűrű, ha azzal vagyok mással?
Figyelt kérdés
Barátomtól kaptam gyűrűket. Anno a kapcsolatban mindig ráfogta hogy ez is eljegyzési, az is eljegyzési, annyira szeretlek.
Mindig ezzel poénkodott.
Aztán figyelte is hogy állandoan hordom.
Szakítás után mikor levettem és nem latta rajtam, meg is jegyezte miért nincs rajtam(ki akar békülni, nem akarja hogy legyen másik barátom, még ez megy)
De amúgy szoktam hordani.
Az lenne a kérdésem ha mondjuk összejövök vqlakivel, vagy lenne szex olyannal akit ismer, és megtudná azt hogy ugy vagyok együtt valakivel vagy úgy szexelek mással, hogy közben a tőle kapott gyűrűket hordom, az jelenthet valamit? Van, vagy lehet ennek jelentése?
2022. okt. 4. 09:26
21/40 anonim válasza:
Eleve az gáz, hogy nem adtad vissza a gyűrűket magadtól, de az is, hogy nem mondtad meg Neki, hogy nem értékeled annyira, hogy elmond mire is kell. Sajnos engem, mint férfit nagyon hasonló esetben évekig kihasználtak, utólag már első esetben szégyellt azonnal és határozottabban kellett volna szakítani, még egyszer egy nő sem játsza el ezt velem, az biztos. De tanultam ebből: Ennél sokkal értékesebb vagyok, hosszú távon Ö veszít sokat.
22/40 anonim válasza:
Amúgy meg ha már Te kaptad és nem adtad vissza, azt csinálsz akár a gyűrűkkel a kezeiden amit csak akarsz.
24/40 anonim válasza:
Te is sok-sok éve válsz? Azért nem lehettek eljegyzési gyűrűk?
25/40 anonim válasza:
Na, mi újság van azóta? Gyűrű vagy gyűrű nélkül voltál mással, esetleg másokkal? Hány párod volt azóta? Most épp van párod?
26/40 anonim válasza:
Küldd vissza Neki a gyűrűt! Te soha nem szeretted Őt!
27/40 anonim válasza:
Nos, mit csináltál a gyűrűkkel? Hordod mindig vagy csak néha vagy visszaküldted vagy visszaadtad vagy zaciba adtad vagy beolvasztottad? És amúgy tudja az exed, hogy ilyen kérdés merült fel benned, valamint ő szerinted minek örülne, ha mit csináltál volna q gyűrűkkel? Tudom, régi kérdés, de nagyon kíváncsi lennék rá, ha esetleg a kérdező ezt látja.
28/40 anonim válasza:
Azért remélem nem etted meg q gyűrűket 1🙂😂
30/40 anonim válasza:
A kérdésének illene válaszolnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!