Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jelent vmit a gyűrű, ha azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent vmit a gyűrű, ha azzal vagyok mással?

Figyelt kérdés

Barátomtól kaptam gyűrűket. Anno a kapcsolatban mindig ráfogta hogy ez is eljegyzési, az is eljegyzési, annyira szeretlek.

Mindig ezzel poénkodott.

Aztán figyelte is hogy állandoan hordom.

Szakítás után mikor levettem és nem latta rajtam, meg is jegyezte miért nincs rajtam(ki akar békülni, nem akarja hogy legyen másik barátom, még ez megy)

De amúgy szoktam hordani.

Az lenne a kérdésem ha mondjuk összejövök vqlakivel, vagy lenne szex olyannal akit ismer, és megtudná azt hogy ugy vagyok együtt valakivel vagy úgy szexelek mással, hogy közben a tőle kapott gyűrűket hordom, az jelenthet valamit? Van, vagy lehet ennek jelentése?

2022. okt. 4. 09:26
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagytok együtt de élvezné ha birtokolhatna kötöttségek nélkül
2022. okt. 4. 09:56
 2/40 A kérdező kommentje:
Ő kötöttségeket akar nem kötetlenséget.
2022. okt. 4. 11:17
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottatok, vége. Miért foglalkozol még vele? Vissza is adhatnád a gyűrűket.
2022. okt. 4. 11:41
 4/40 A kérdező kommentje:

Nekem nem olyan barataim vannak akik szakitas utan leszednének mindent rolam amiket kaptam szeretetből korábban. Nem ez a primitív réteg.

Azért foglalkozom vele mert vissza fogja szerintem hallani. Érdekel hogy érdekelné e hogy egy sraccal az őgyűrűjében vagyok e, illene e levennem.

2022. okt. 4. 11:55
 5/40 anonim ***** válasza:
97%
Én sem értem, hogy miért agyalsz ezen? Ha hordod a gyűrűket, ha nem, mit számít?
2022. okt. 4. 11:57
 6/40 A kérdező kommentje:
Engem érdekel hogy számít e neki vagy nyugodt szívvel hordhatom mas pasival.
2022. okt. 4. 12:08
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Te kaptad, megtartod, hordhatod. Ilyen egyszerű.
2022. okt. 4. 12:21
 8/40 A kérdező kommentje:
Akkor nem fogja a képembe vágni hogy ugy fogod a kezét f.rkát hogy a tolem kapott gyűrü van rajtad??
2022. okt. 4. 12:26
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
De, lehet, hogy a képedbe fogja vágni. De mivel egy gyűrű nem attól lesz eljegyzési, hogy utólag viccből azt mondja, nem jelent semmit, mit mond. Illetve egyáltalán minek beszéltek? Nem kell meghallgatni. A tiéd, neked adta. Azt csinálsz vele, amit akarsz.
2022. okt. 4. 12:36
 10/40 A kérdező kommentje:

Zárójelben irtam minek beszélünk.

Jó lenne ha nyugodtan hordhatnám, nem akaron megbántani őt ezzel HA őt ez zavarná. Tisztelem, becsülőm őt annyira hogy érdekel engem az, hogy őt érdekli e.

2022. okt. 4. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!