Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jelent vmit a gyűrű, ha azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent vmit a gyűrű, ha azzal vagyok mással?

Figyelt kérdés

Barátomtól kaptam gyűrűket. Anno a kapcsolatban mindig ráfogta hogy ez is eljegyzési, az is eljegyzési, annyira szeretlek.

Mindig ezzel poénkodott.

Aztán figyelte is hogy állandoan hordom.

Szakítás után mikor levettem és nem latta rajtam, meg is jegyezte miért nincs rajtam(ki akar békülni, nem akarja hogy legyen másik barátom, még ez megy)

De amúgy szoktam hordani.

Az lenne a kérdésem ha mondjuk összejövök vqlakivel, vagy lenne szex olyannal akit ismer, és megtudná azt hogy ugy vagyok együtt valakivel vagy úgy szexelek mással, hogy közben a tőle kapott gyűrűket hordom, az jelenthet valamit? Van, vagy lehet ennek jelentése?

2022. okt. 4. 09:26
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Csak azért nem eljegyzésik igazaból, mert én nem akartam hozzámenni. Ezért nem állt neki térden egy komoly kérésnek,(mivel tudta a válaszom h nem) viszont a szándékát igyekezett kifejezni mindig. Vagy szeretetét vagy hogy mindig akar engem. Most is erről biztosít hogy most is szakítás után is akar.
2022. okt. 4. 12:47
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olvastam. Ki akar békülni. És? Ez csak hülye ürügy, hogy beszélő viszonyban maradjon veled, te meg be is veszed, hogy ez komolyan sértő.
2022. okt. 4. 12:48
 13/40 anonim ***** válasza:
Még felhúzna szeretne birtokolni de nem akar semmit adni cserébe
2022. okt. 4. 12:49
 14/40 A kérdező kommentje:
Ő nem at aki szexért lenne barkivel is. Rossz tapasztalataitok lehetnek.
2022. okt. 4. 12:52
 15/40 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok? Írtad, hogy nem akarod megbántani, illetve tiszteled, becsülöd őt.
2022. okt. 4. 12:54
 16/40 A kérdező kommentje:
Pl nem akarok vele szexelni meg ilyesmik
2022. okt. 4. 12:58
 17/40 anonim ***** válasza:

Az előbb írtad neki nem számít a szex.....

Úgy tünik de

2022. okt. 4. 13:00
 18/40 A kérdező kommentje:
Kinek irtam mit?
2022. okt. 4. 13:13
 19/40 A kérdező kommentje:
Én a 12.és 13 válaszolónak írtam hogy ő nem az, aki becsapna meg szexre menne meg ilyesmik.
2022. okt. 4. 13:15
 20/40 anonim ***** válasza:
Én bedobtam a gyűrűmet a Tiszába. Nem akartam hogy bármi is rá emlékeztessen.
2022. okt. 4. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!