Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés ötletek?
Mi is együtt választottuk ki az eljegyzési gyűrűt. A megvétel után megbeszéltük, hogy ha lesz egy "tökéletes" pillanat, akkor majd megtörténik a lánykérés. Előtte az apukájától áldását kértem, erről ő nem tudott.
Én végül ott kértem meg a kezét, ahol anno összejöttünk.
Lillafüredre mentünk az erdei kisvasúttal egy szép, késő őszi napon, ott aztán eltöltöttünk egy napot (libegőzés, ebéd, sétálás, vízesés megnézése), majd csónakáztunk együtt (itt már annyira izgultam, hogy féltem, nehogy a tóban kössünk ki :D ). Végül csónakázás után a Hámori-tó partján a naplemente közben kértem meg a kezét. Az estét az ottani hotelben töltöttük.
Tudtam, hogy a párom nem szerette volna, ha egy szürke hétköznap este kérem meg a kezét egy fáradt munkanap után, de azt sem szerette volna, ha sokan látnák.
Én puhatolóznék ebben az esetben, hogy hogyan is képzeli el a lánykérést, a párod, milyen körülmények között örülne (pl. utazás során, egy hétköznap este vacsorával várva, étterem után, túrázás közben, stb.). Ez szerintem a legfontosabb, hogy ő minek örülne és milyen körülmények közötti lánykérésnek.
Az nem kezkérés amikor már megvan a válasz előre. Nincs mit kérni rajta.
Max a gyűrűatadásnak lenne csak így körítése. Ahhoz meg a ti szemelyes élményetek jo.
Pl ha van kedvenc vacsitörzshelyetek akkor ott.
Vagy ha szoktatok kirandulni hegyet mászni akkor a hegy csúcsán
Ha úszni jártok medencében pl éjszakai furdőzésnél
Szemelyes élményhez szokták kapcsolni ami mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!