Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés Dél-Spanyolországban. Ötletek? Többi lent.
Az elképzelés:
Az atlanti óceán partja, napnyugta, az óceán éppen nyeli el a napot... na... idáig jutottam :) Nem szeretném ha túl csöpögős lenne de azt sem szeretném ha csak egy "sima" lánykérés lenne. Szeretném valahogy megörökíteni, esetleg valamivel még köríteni... javaslatok?
Ha szeretitek az ilyesmit elmhetettek egy hajóútra is és megkérheted a kezét az óceán közepén gyertyafényes vacsora mellett pl.
Ha maradtok a partnál, akkor legyen nálad sunyiban egy üveg bor/pezsgő meg két pohár :)
Egyébként ötletek: Ha szeretitek az iylesmit, javasolhatod, hogy építsetek homokvárat és rejtsd el benne a gyűrűt, amikor nem néz oda (pl küldd el kagylókat gyűjteni hozzá, és amikor visszajön, valahogy vezesd rá, hogy észrevegye), vagy temessétek be egymást nyakig és úgy told az arca elé a gyűrűt, mikor már nyakig a homokban van :D
Ezek inkább humoros ötletek, de egész biztos emlékezetesek :)
Nekem is így volt...:D
Egedül ültünk egy sziklán naplementekor, az óceánban (bentebb volt a szikla a partól ) mikor megkérdezte leszek -e a felesége és nem tudom hona húzta el a gyűrűt, de nem is akarom :D
Nekem ez épp elég volt hogy ne legyen túl csöpögős...tiszta szép és kifinomult...szerintem ennyi épp elég......
Imádom ezt az oldalt...
A kérdez ötleteket kér, erre minden ötlet le van pontozva...
Csak tudnám, mi fáj ennyire az ilyen rosszindulatú embereknek...
Alighanem igazad van, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!