Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik időpontot választanátok eljegyzésre ezek közül? (lent)
/vagy melyik időpontban... hogy is kérdezzem. örülnétek jobban neki. De ez így hülyeség... melyikben várnátok jobban. ><
szülinap, karácsony, féléves forduló, újév. (mindegyik 1 hónapban van)
A válaszokat előre is köszönöm.
fél év után el akarod jegyezni?
Amúgy szerintem éjfélkor lehet a legszebb :D
Köszi a válaszokat. Várok még.
1. Azt hiszem felnőtt, érett, értelmes embereknél, akik tudják hogy mit akarnak, és kivel, fél év elég a komoly szándék jelzésére, úgyhogy igen. :)
Féléves forduló.
Ezek közül.
A többi mind olyan, amit más emberekkel is ünnepel az ember. Az eljegyzés pedig szerintem maradjon meg a pár saját ünnepének.
azt hiszem, egyiket sem. Szeretem a spontán dolgokat és a meglepetéseket, és számomra ezek snassz dolgok, mert számítok rá. Ezért sima hétköznap lenne :D
Egyébként én már túl vagyok rajta, az évfordulónkon volt, de onnan tudtam, hogy elszólta magát,és sejtettem, hogy lesz. A legszebb emlékem, de 3 évig minden ünnepen vártam, és kicsit csalódtam, hogy nem gyűrűt kaptam. Bennem ezért van, hogy nem is akkor akartam kapni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!