Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha két ember tényleg szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember tényleg szereti egymást,akkor miért nem tartanak ki egymás mellett a nehezebb élethelyzetekben is? Miért kell szakítani?

Figyelt kérdés
Most láttam,hogy Dezső Bence meg Rebeka szakítottak,ami tudom,nem érdekel senkit. Engem érdekelt annyira,hogy megnéztem a szakítós videójukat youtubeon,mert kíváncsi voltam az okra. Olyasmiket mondtak,hogy nagyon szeretik egymást még mindíg,de nincs idejük egymásra,ezért inkább szakítanak,minthogy elhanyagolják egymást. Meg magukra szeretnének most koncentrálni. Nem értem én ezt a felfogást. Ha valakit igazán és nagyon szeretek,meg ő is engem,akkor azért vagyunk együtt mert szeretjük egymást. És ezért is maradunk együtt még a nehézségek ellenére is. Mert ha tényleg szeretjük egymást,akkor boldogok vagyunk együtt az élet nehézségei ellenére is. Plusz segítjük egymást a személyes fejlődésben,de fejlődünk közösen is. Akkora hülyeség,hogy ha két ember tényleg szereti egymást és nem megcsalás vagy bántalmazás történik,akkor szakítanak ilyen mondva csinált okok miatt,miközben sok ember bármit megadna azért,hogy találjon valakit aki őszintén szereti és akit szerethet. Ti mit gondoltok erről?

2022. szept. 13. 08:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, teljesen egyetértek a párkapcsolatokról alkotott véleményeddel. Ha nem tanulunk meg "jól" szeretni, idővel minden szerelem ( a legnagyobb is) kevéssé válik.
2022. szept. 13. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Az élet összetett. Lehet, hogy már egyik sem szereti a másikat, lehet hogy már csak az egyik szereti a másikat. De lehet olyan élethelyzet is hogy már nem megy tovább, bár szerintem akkor is fennáll az előző kettő valamelyike.
2024. jan. 3. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!